0 of 0 for ""

Undervisning

Vi skaper bærekraftige og gode boliger som bidrar til økt livskvalitet og gode nabolag.

Skole, barnehage universiteter er alle bygg der man skal lære – og være. Derfor er vi opptatt av empatisk innsikt og forståelse for hvert unike prosjekt slik at vi lager aktivitetshus der det er godt å være menneske. Hver kvadratmeter vi bygger skal være til glede for så mange som mulig gjennom døgnet.

Vi designer skoler og undervisningsbygg som fortsetter å leve når skoledagen er over. På en skole er flerbruk avgjørende. Om dagen er bygget fylt med elever, mens klasserommene og idrettsanleggene kan fungere som et forsamlingshus og sportsarena for resten av nabolaget om kveldene.

Når vi tegner undervisningsbygg er ambisjonen at hver eneste kvadratmeter skal være til glede for så mange som mulig så mye som mulig. På den måten blir bygget bærekraftig, både når det gjelder økonomi, klima og sosial bærekraft. Dette handler like mye om å unngå unødvendige kvadratmeter, som å utvide forståelsen for hva en skole kan brukes til – og hvem som kan bruke den. Vi skreddersyr løsninger med utgangspunktet i god innsikt. Det er først når vi forstår elevenes og nabolagets behov at vi kan begynne å designe. Men like hoder tenker ikke best, de tenker likt, og derfor trekker vi på flere fag. Med utgangspunkt i en felles visjon og stedsforståelse, betrakter vi prosjektet fra ulike perspektiver og utfordrer hverandre.

Først når vi har tegnet en løsning der ingeniørkunst og arkitektur smelter sammen, der luftkvaliteten er like god som planløsningene og energisystemene har wow-faktor akkurat som interiøret, føler vi oss trygge på at bygningen blir en dynamo for hele nabolaget og et sted der folk trives. I Sweco Architects setter vi alltid mennesket først.

 

Johannes Goa Ludvigsen

Konstituert divisjonsdirektør, Sweco Architects

Nysgjerrig på hvordan vi jobber med undervisningsbygg?

Eller vil du vite mer om hvordan vi kan bistå deg i ditt prosjekt? Fyll ut kontaktskjemaet, så hører du fra oss!
  • Fortell oss hvor du holder til, så sender vi deg til riktig kontor.