0 of 0 for ""

Swecos over 18 500 eksperter planlegger og utformer fremtidens bærekraftige byer og samfunn. For å dele av kunnskapen vår har vi lansert Urban Insight – en global samarbeidsplattform. Her kan du lese mer om hvordan vi skaper fremtidens bærekraftige byer og nabolag, hvordan vi kan øke sirkularitetsgraden i bygg- og anleggsbransjen og ikke minst hva som skal til for å lage samfunns om tåler et annet vær og klima enn i dag.

Årets tema: Hvordan skape robuste samfunn?

Les hvordan vi kan få til akkurat det.

Årets tema: Hvordan skape robuste samfunn?

Les hvordan vi kan få til akkurat det.

Bybanen i Bergen er bare ett av flere tusen prosjekter Sweco er involvert i hvert år. Den former byen, og bidrar til at nye blågrønne områder som Mindemyren oppstår. I forbindelse med arbeidet med Bybanen har vi flyttet over hundre trær og tilrettelagt for sjøørrett i en åpen kanal som tidligere var lagt i rør.

Les mer om Bybanen og Mindemyren i denne Urban Insight-rapporten.

Sammen har vi et ansvar for å jobbe for å motvirke og ruste våre byer og samfunn for vår tids største utfordring – klimaendringene. Innen 2040 skal hele Sweco-konsernet være klimanøytrale og i Sweco Norge skal vi ha kuttet våre egne utslipp med minimum 55 prosent innen 2030 

Lurer du på hvordan vi jobber med bærekraft i Sweco? Les mer her.

Lytt til løsningene

Nysgjerrig på hvordan det er å planlegge en 2,9 kilometer lang gang- og sykkeltunnel?  Eller vil du vite hva som har blitt gjort for å lokke ørreten tilbake til Mindemyren? Sjekk ut Urban Insight-podkasten!

Lær mer om hva vi jobber med i Sweco

Sweco er med når fremtidens sykehus og helsebygg skal skapes. Bli kjent med våre eksperter og les mer om prosjektene vi er involvert i her. 

Sweco har vært involvert i Bybanens fjerde byggetrinn siden 2015.

Her kan du lese mer om hva Swecos rådgivere har bidratt med i prosjektet.