Den mest engasjerte og kundenære partneren med etterspurt kompetanse

DET ER SWECOS JOBB Å VÆRE I FORKANT Fremtiden kan kanskje virke fjern for mange, men hos Sweco er den i høyeste grad til stede. Akkurat nå jobber våre ingeniører med innemiljøet ved et nytt sykehus som skal stå klart for å ta imot pasienter om fem år. Akkurat nå utreder våre trafikkingeniører en ny t-banelinje som gjør det enklere å reise kollektivt for tusenvis av passasjerer om ti år. Akkurat nå prosjekterer og realiserer vi en ny bydel hvor det blir attraktivt å bo og arbeide. Det er Swecos jobb å være i forkant. For de fleste andre blir resultatene av det vi gjør, fremtidens virkelighet. SKREDDERSYDD KOMPETANSE TIL HVERT OPPDRAG Vi vil at du skal komme til Sweco med høye forventninger. Vårt mål er å være den mest tilgjengelige og engasjerte samarbeidspartneren. Det skal være enkelt å jobbe med Sweco, og vi kommer til å anstrenge oss for å forstå behovene dine bedre enn noen andre. Vi lover også å sørge for at du får akkurat den kompetansen som situasjonen krever. Uansett om utfordringen er stor eller liten, kan du regne med at Sweco kan løse den. VI FORMER FREMTIDENS BYER OG SAMFUNN Sweco planlegger og former fremtidens byer og samfunn. Resultatet av arbeidet vårt er bærekraftige bygg, effektiv infrastruktur og tilgang til strøm og rent vann. Vi har 17 500 medarbeidere i Nord-Europa som sørger for at kundene våre får riktig ekspertise til alle typer prosjekter. Hvert år gjennomfører vi prosjekter i 70 land over hele verden. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap, med en årlig omsetning på rundt 20 milliarder SEK. Selskapet er børsnotert på NASDAQ OMX Stockholm AB.

NØKKELFAKTA

Vår kjernevirksomhet
Sweco planlegger og former fremtidens byer og samfunn. Dette gjør vi ved å tilby tjenester av høy kvalitet innen ingeniør-, miljø- og arkitekturfag.
Vi gjennomfører hvert år titusener av prosjekter i drøyt 70 land over hele verden, og bidrar med det til å realisere bærekraftige bygg, effektiv infrastruktur og tilgang til strøm og rent vann.

Internasjonalt tilstede
Sweco har virksomhet i Norge, Sverige, Finland, Danmark, Estland, Litauen, Bulgaria, Tsjekkia, Tyskland, Belgia, Nederland, Storbritannia, Polen, Tyrkia og Kina. 

Netto omsetning
NOK 15,3 milliarder

Medarbeidere 
Om lag 17 500 medarbeidere internasjonalt, og rundt 1670 ansatte i Norge. 

Lokalt tilstede
Sweco Norge har kontorer i Oslo, Bergen, Bodø, Drammen, Førde, Gjøvik, Hamar, Haugesund, Kristiansand, Lillehammer, Lillestrøm, Mandal, Molde, Narvik, Notodden, Porsgrunn, Sarpsborg, Seljord, Ski, Stavanger, Steinkjer, Stokke, Svalbard, Tromsø, Trondheim og Voss.

Medarbeidere i Norge
Nærmere 1670 medarbeidere

Her er vår ISO-sertifisering 

Vår strategi

STRATEGI
Sweco har en desentralisert forretningsmodell som er basert på å være der kundene er. Alle våre kunder skal erfare at Swecos rådgivere har grundig forståelse for virksomheten deres. Bare slik kan vi være en partner som stiller opp på alle måter og skaper kundeverdi innenfor by- og samfunnsutvikling.

KVALITET, EFFEKTIVITET OG LØNNSOMHET FOR KUNDEN
Ved å bruke den tiden og de ressursene vi har til rådighet, mest mulig effektivt, kan vi tilby våre kunder en prisgunstig løsning uten å gå på akkord med kvaliteten. For å sikre oss at vi lever opp til kundenes forventninger, foretar vi regelmessige målinger av kundetilfredsheten – og gjør ytterligere forbedringer om nødvendig.  

TALENT OG ENGASJEMENT
Sweco er summen av medarbeidernes ekspertise, erfaring og engasjement. Hver eneste medarbeider påvirker sluttresultatet på sin måte. Det er medarbeiderne som gjør oss i stand til å møte kundenes krav. Derfor er det helt avgjørende at vi i Sweco evner å tiltrekke oss, utvikle og holde på de beste talentene og gi dem muligheten til å lykkes.

Som rådgivere er vi:
en engasjert og kundenær partner
alltid enkle å kjøpe tjenester fra
Sammen tilbyr vi etterspurt kompetanse
/globalassets/campaigns/the-incredible-day-to-day-2/cinemagraphfilterfallback.jpg

VÅR UTROLIGE HVERDAG

Er utfordringen stor eller liten? Uansett hva, sørger våre fageksperter for at prosjektet ditt blir så bra som overhodet mulig. Sammen med deg strekker vi oss lenger og leverer noe utenom det vanlige.

På den måten gjør vi hverdagen utrolig.

Les Mer

Vi fokuserer på fremtiden slik vi alltid har gjort

Historien vår handler om fremtiden, slik den alltid har gjort. Det å forberede samfunnet på kommende behov og utfordringer har alltid vært grunnlaget for Swecos virksomhet. Samfunnet har vært i konstant endring helt fra den industrielle revolusjonen og frem til nåtidens globale urbaniseringstrender. Vi vet at morgendagens byer og samfunn vil være annerledes enn dagens – og at det er vår oppgave å ligge fremst.

vår historie handler om ingeniører og arkitekter som har utført oppdrag rundt om i hele verden.
/globalassets/images-570x380/570x380-history2.jpg
/globalassets/images-570x380/570x380-organisation.jpg

Lokal og internasjonal ekspertise

Swecos desentraliserte forretningsmodell er avgjørende for at vi har lyktes. Takket være vår enkle, kundefokuserte måte å jobbe på, har Sweco utviklet seg til en betydelig internasjonal aktør uten at det har gått utover det lokale nærværet og den lokalt forankrede ekspertisen. Vår internasjonale virksomhet er fordelt på syv forretningsområder: Sweco Sverige, Sweco Norge, Sweco Finland, Sweco Danmark, Sweco Nederland, Sweco Tyskland og Sentral-Europa. Sweco er også delaktig i mange prosjekter i resten av verden.

Sweco Norge er organisert i tre divisjoner: Bygg, industri og eiendom, Energi og Infrastruktur - som samlet betjener 12 tjenesteområder.

Ansvar

Åpenhet og ansvar er viktige forutsetninger for at Sweco skal fortsette å lykkes som et lokalt selskap som har vokst raskere enn mange andre. Våre rådgivere tar ansvar for alle aspekter av samfunnsutviklingen.

All virksomhet i Sweco hviler på våre prinsipper for god forretningsskikk.
/globalassets/images-570x380/570x380-responsibility.jpg