0 of 0 for ""

Rådgiver peker utover byggeplass i grått vær. Rådgiver i hjelm og vernetøy ses bakfra og står ved siden av entreprenør.

Om Sweco

Transforming Society Together

Samfunnet står overfor enorme endringer som ikke lar seg løse på tradisjonelle måter. Skal vi løse utfordringene knyttet til digitalisering, urbanisering og ikke minst klimaendringene må vi tenke nytt. 

Vi må bygge en mer bærekraftig fremtid. 

Skal vi klare det må vi jobbe sammen. Ingeniører, arkitekter, urbanister, byggherrer og spesialister, de beste resultatene skaper vi når vi jobber sammen. 

Sweco er ikke bare Europas største arkitekt- og ingeniørvirksomhet. Vi er også den mest spesialiserte. Sammen med våre kunder, og med utgangspunkt i kunnskapen til våre 21 000 arkitekter, ingeniører og andre spesialister, skaper vi løsninger som griper an urbanisering, favner digitaliseringens kraft og gjør våre samfunn mer bærekraftige. 

Fakta om Sweco

Sweco er Europas største arkitekt- og ingeniørselskap. Våre rådgivertjenester spenner bredt; fra store vann- og energiprosjekter, til effektive og miljøvennlige transportløsninger og utviklingen av byer og grønne områder. 

Sweco er spredt over hele Nord-Europa og har kontorer i 12 land. Du finner oss i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Estland, Litauen, Polen, Tsjekkia, Tyskland, Nederland, Belgia og England. 

I dag jobber det 21 000 eksperter i Sweco-konsernet, og sammen løser vi oppgaver i over 70 land.  

Vår historie

100 år med samfunnbygging

Sweco Norges historie består av 100 år med samfunnsbygging. Fra sitt hjemmekontor på Majorstua i Oslo etablerte ingeniør Jørgen Christian Fredrik Grøner sitt byggtekniske konsulentfirma. Dette var starten på det som senere skulle bli Swecos avdeling i Norge og ha nærmere 1800 ansatte fordelt på kontorer over hele landet.  

I Sweco har arkitekter og ingeniører samarbeidet siden 1958. Sweco ble grunnlagt med utgangspunkt i Gunnar Nordströms visjon om å skape et kombinert arkitekt- og ingeniørfirma, tuftet på tverrfaglig samarbeid. Det er den samme tverrfagligheten som vil være nødvendig for å håndtere klimaendringene, urbaniseringen og digitaliseringen vi nå møter.  

Les mer om 100 år med samfunnsbygging her.

Finner du ikke det du leter etter?

Send oss en henvendelse, så tar vi kontakt med deg.
  • Fortell oss hvor du holder til, så blir det lettere for oss å sette deg i kontakt med riktig person.