0 of 0 for ""

Vi former fremtidens bærekraftige byer og samfunn

Klimaendringene er vår tids største utfordring, og behovet for å samarbeide og dele kunnskap er større enn noen gang. Sammen med våre kunder former vi fremtidens bærekraftige samfunn og byer i tråd med FNs bærekraftmål. I Sweco jobber vi aktivt med bærekraft i alle våre prosjekter og i den daglige driften.

Sweco skal bidra til å sette fart på omstillingen til et grønnere og mer inkluderende samfunn. Vi skal gjøre en forskjell. Med rundt 18 500 eksperter over hele Europa har vi en mulighet som vi tar på alvor.

Det er gjennom våre kundeprosjekter at vi har størst mulighet til å gjøre en forskjell. Vi skaper inkluderende byer og bærekraftige bygg, vi legger til rette for trygg og effektiv infrastruktur, sørger for tilgang til rent vann og fornybar energi, og vi ruster oss for klimaendringer. Hvert år gjennomfører vi mer enn 80.000 prosjekter med klima og bærekraft i fokus.

Samtidig setter vi oss også ambisiøse klimamål for vår interne drift, og jobber systematisk og målrettet for å gjøre vår egen virksomhet klimanøytral innen 2040.

Klima- og bærekraftsarbeid

Les om hvordan vi jobber med klima- og bærekraft i våre prosjekter.

Klima og bærekraft for Sweco

Strategien for bærekraftig utvikling deles av hele Sweco-konsernet.

Aktuelle nyheter

Nyheter27/04/2023

Savner du elbilladere i din gate? Se her!

Savner du elbillader i din gate? Legg inn dine ladeønsker i Swecos ladekart. Les mer

Nyheter02/03/2023

Tunnel i særklasse

Sweco har prosjektert en 2,9 kilometer lang gang- og sykkeltunnel gjennom Løvstakken – verdens lengste tunnel tilrettelagt for både fotgjengere og syklister. Nå er den snart klar til å lede Bergens innbyggere trygt og tørrskodd fra Fyllingsdalen til Minde. Les mer

Nyheter14/02/2023

Nye Veier oppnådde høy score på bærekraft i planprosjekt

Nye Veier har planlagt ny E39 fra Mandalselva, gjennom Lindesnes kommune til Herdal i Lyngdal kommune. Prosjektet har nå oppnådd nivået «Excellent»-sertifisering i planlegging for økt bærekraft, og Sweco har bistått i arbeidet med å få det til. Les mer

Hvordan skape fremtidens sirkulære byer?

Swecos over 18 500 eksperter planlegger og utformer fremtidens bærekraftige byer og samfunn. For å dele av kunnskapen vår har vi lansert Urban Insight – en global samarbeidsplattform. I år har vi fokuset på sirkulære byer, og her kan du lese årets rapporter.

På jakt etter en klima- eller bærekraftsrådgiver?

Vi bistår oppdragsgivere over hele landet med å designe bærekraftige og miljøvennlige bygg, og bistår også virksomheter med å utarbeide klimagassregnskap og klimastrategier. Vil du høre mer om vår klima- og bærekraftrådgivning? Send oss en forespørsel, så hører du fra oss.
  • Fortell oss hvor du holder til, så sender vi deg til riktig kontor.