0 of 0 for ""

Form samfunnet

Delta i små og store prosjekter på tvers av landet, fagfelt og behov – det alle prosjektene har til felles er at de påvirker menneskers liv og fremtid. I Sweco får du mye ansvar og muligheten til å jobbe i en desentralisert og flat organisasjon – slik former vi samfunnet, sammen.

 

Høye forventninger

Våre prosjekter påvirker. Det er et stort ansvar. Vi tror på ansvar for hverandre, for våre neste, for samfunnet og for fremtiden. Ansvarliggjøring forandrer oss til det bedre.


Konstant 
faglig utvikling

Det er givende å jobbe med folk som man tror på, beundrer og ser opp til. I Sweco kan du alltid strekke deg faglig – for i vårt enorme faglige nettverk vil alltid være en kollega som kan noe du aldri før har hørt om. 

Hos Sweco finnes det alltid kunnskap du ikke har, ennå.

 

Stor frihet

Vi tror at naturlig nysgjerrighet og evnen til fordyping er en superkraft. Hos oss har all kunnskap rett til å bli hørt. Like fag tenker likt – flere fag tenker større.


Ja-
selvfølgeligkollegaer

Hos Sweco vil du samarbeide med den type folk som alltid tror på å finne en løsning gjennom tverrfaglighet og fellesskap – den beste løsningen for alle. Vi sikrer at alle er en del av prosessen, på den måten tilgjengeliggjør vi mulighetene og skaper en bæredyktig fremtid.


Samarbeid

Samarbeid er beskrivende for hvordan vi jobber, hvordan vi tenker, og hvordan vi driver selskapet vårt. 

For oss er samtale og samarbeid nøkkelen for å skape. Hos oss er alles erfaringer og meninger avgjørende – for nye løsninger krever ulike perspektiver. ​

Har du spøsmål om jobb i Sweco?

Vi svarer gjerne på dine spørsmål rundt en karriere i Sweco, og ser frem til å høre fra deg. På bakgrunn av GDPR-hensyn tar vi dessverre ikke i mot åpne søknader gjennom dette skjemaet.
  • Fortell oss hvor du holder til, så sender vi deg til riktig kontor.