0 of 0 for ""

Rådgivere på byggeplass ikledd verneklær ser på tegning

Bygninger

Brannrådgivning i bygg

God brannsikkerhet er avgjørende for å beskytte liv, materiell og samfunnskritiske funksjoner. Sweco har et av landets største rådgivermiljøer innenfor brannprosjektering, og utarbeider brannkonsept for alle typer prosjekter. 

Brannsikring i bygg

Våre rådgivere innen brannsikkerhet i bygg jobber med å ivareta brannsikkerheten i både planlagte og eksisterende bygninger. Hos oss finner du mellom 50 og 60 ingeniører med tung kompetanse og lang fartstid innenfor brannsikring.  

I Sweco er vi opptatt av at hver kunde skal få skreddersydde løsninger til sitt prosjekt. For nyere bygg kan det dreie seg om å utarbeide brannkonsept og branntegninger i henhold til TEK17. I eldre bygg skal det ofte utarbeides en tilstandsvurdering for brannsikkerhet. I disse tilfellene tar vi utgangspunkt i byggeår og bruker den aktuelle forskriften for det gjeldende året.   

Branndokumentasjon

 God branndokumentasjon sørger for systematisk helse-, miljø- og sikkerhetsarbeid, og er avgjørende for å beskytte liv, materiell og samfunnskritiske funksjoner. Sweco har lang erfaring med å utarbeide branndokumentasjon til både nye og eksisterende bygg. Vi setter vi sammen team med bred kompetanse som sørger for god gjennomføring av prosjektet. I forbindelse med branndokumentasjonsarbeid henter vi ofte inn fagfolk med spesialkompetanse fra andre fagområder til å kvalitetssikre der hvor det finnes særegne problemstillinger og utfordringer.   

Kurs og opplæring

Sweco planlegger og former fremtidens samfunn. Gjennom årenes løp har vi bygget opp en omfattende ekspertise innenfor våre primære fagområder – bygninger, bymiljø, vann, energi, industri og transportinfrastruktur. Vi vektlegger tverrfaglig samarbeid og dialog mellom de ulike fagfeltene internt i organisasjonen. Det har lært oss å bruke et helhetlig blikk når vi skal finne gode løsninger i prosjektene våre. Vi kan tilby inspirerende kurs og foredrag om ulike tema innenfor en rekke fagområder. Ta kontakt dersom du ønsker å vite mer om noen av de spennende prosjektene vi har vært involvert i.   

Daniel Adolfsson

Avdelingsleder Bygg, Oslo

Bjarne Vangsnes

Avdelingsleder Brann, Akustikk og Risikostyring, Bergen

Monika Vangstad Reitan

Avdelingsleder Bygg, Trondheim

Jan Rune Sigurdsen

Regionleder, Vestfold og Telemark

Jan Øyvind Fjell-Olsen

Regionleder, Sør

På jakt etter en brannrådgiver?

Eller nysgjerrig på hvordan Sweco kan bistå deg med tjenester knyttet til brannrådgivning? Send oss en henvendelse, så hører du fra en av våre rådgivere.
  • Fortell oss hvor du holder til, så sender vi deg til riktig kontor.