0 of 0 for ""

Bolig

Vi skaper bærekraftige og gode boliger som bidrar til økt livskvalitet og gode nabolag.

Menneskers trivsel og livskvalitet er betinget av de rammer vi lever i. Boligen er basen for livene våre. Det er der vi hverdagen utspiller seg, enten vi er alene, eller i fellesskap med de rundt oss. Vi er opptatt av naboskap og å kjenne tilhørighet til der vi bor.

Med Arcasa og TAG Arkitekter på laget har vi i Sweco Architects nesten 40 år med spisskompetanse på bolig og er Norges største innen feltet. Vi bidrar gjennom hele prosessen – fra reguleringsforslag til ferdig bygg. Vi har beboeren og bymiljøet i fokus. Dette sikres blant annet gjennom bærekraftstrategien vår, der selvfølgelig økologisk og økonomisk bærekraft er med oss, men også sosial bærekraft har et viktig fokus. Derfor jobber vi tverrfaglig sammen med blant annet arkitekter, landskapsarkitekter, interiørarkitekter, ingeniører og sosiologer for å skape gode boliger og nabolag for mennesker.

I Sweco Architects har vi et brukerløfte – nemlig å sette mennesket først. For oss betyr det å først gå analytisk til verks og samle informasjon om stedet og menneskene der de skal leve. Dette sikrer at vi har god forståelse for hvem som skal bo der og hva de trenger. Samtidig får vi oversikt over de rammene som finnes for prosjektet, og hindrer uoppdagede hindringer som kan få lange følgefeil. På denne måten sørger vi for at boligene vi tegner og bygger ikke bare er funksjonelle og attraktive i dag og i morgen, men også i fremtiden.

Vi renoverer med respekt og søker alltid etter å presentere nye muligheter fordi vi vet at menneskers trivsel og livskvalitet i stor grad er betinget av miljøet vi lever i – inne så vel som ute. Som erfarne arkitekter og rådgivere innen både offentlig og privat sektor tilbringer vi daglig tid med våre oppdragsgivere og fremtidige beboere – derfor kjenner vi de unike prosessene, prosedyrene og aktørene knyttet til de aktuelle områdene.

Johannes Goa Ludvigsen

Konstituert divisjonsdirektør, Sweco Architects

Nysgjerrig på hvordan vi jobber med bolig?

Eller vil du vite mer om hvordan vi kan bistå deg i ditt prosjekt? Fyll ut kontaktskjemaet, så hører du fra oss!
  • Fortell oss hvor du holder til, så sender vi deg til riktig kontor.