0 of 0 for ""

Hvorfor Sweco?

 

En fleksibel arbeidshverdag 

En åpenbar fordel med å jobbe i Sweco, er at du får være med å forme fremtidens byer og samfunn. I tillegg til spennende og samfunnsnyttige prosjekter lover vi deg:

Vi vet at tid er verdifullt og hos oss får du en fleksibel arbeidshverdag. Alle er forskjellige, og vi strekker oss langt for at du skal få den arbeidshverdagen som passer dine behov.

Tillit og ansvar   

Som rådgiver i Sweco, får du tidlig ansvar. Du kommer til å jobbe tett med kundene våre og være med å forme hverdagen til helt vanlige mennesker. Selvfølgelig har du alltid god støtte fra ledere og kolleger i Sweco.

Utvikling 

Hos oss er ikke utvikling en mulighet, men et krav. Vi skal ha kompetansen kundene våre etterspør, helst litt før de spør etter den. Dessuten vet vi at du trives aller best når du får vist hva du kan og lærer noe nytt.  

Ekstra fridager

Lengter du etter mer fritid? Hos oss får du ekstra fridager i jul og påske, i tillegg til 5 ukers ferie.

En sosial arbeidsplass    

Liker du at det skjer noe? I Sweco arrangeres det både fester og samlinger for de ulike regionene, i tillegg til at vi har egne arrangementskomiteer som sørger for at avdelingen du tilhører finner på morsomme ting sammen. Er du under 35 år kan du også hive deg med i Ung i Sweco som arrangerer mye gøy og spennende både lokalt og på tvers av landet

En sporty hverdag

Sporty eller ønsker å bli det? Vi har bedriftsavtale med SATS, og bedriftsidrettslag i alt fra klatring og kajakk til sykling, løping og yoga. Dessuten er den typiske Sweco-medarbeideren ofte (ikke alltid) nokså sporty.

Frynsegoder

Glad i gadgets? Hos oss får du dekket alt fra mobil og it-utstyr, til programvarer og PC-briller.

Lønn

Selvsagt får du konkurransedyktig lønn.

Foreldrepermisjon

Barn på vei? Gratulerer! Vi gir deg full lønn under foreldrepermisjonen.

Sykefravær 

Alle er syke iblant. Da er det enda godt vi gir deg full lønn under sykefraværet.

Forsikringer

Opptatt av å være forsikret? Vi har veldig gode personalforsikringer – fra helse- og uføreforsikring, til pensjons- og reiseforsikring.

Pensjon

Vi setter av pensjon for deg i en innskuddspensjonsordning, som også gir deg uførepensjon dersom du skulle bli arbeidsufør. Pensjonsalder hos oss er 72 år.

Nysgjerrig på hvordan det er å jobbe i Sweco

Send oss en henvendelse, så hører du fra oss.
  • Fortell oss hvor du holder til, så blir det lettere for oss å sette deg i kontakt med riktig person.