0 of 0 for ""

Eva Lothe avbildet inne på mediacity. Ser i kamera og har armene i kryss

Karriere

Ta neste steg sammen med oss

Sweco skal du føle deg myndiggjort. Vi har en desentralisert organisasjon der du får ansvar fra dag én. Du blir en del av et dynamisk team og jobber tett sammen med erfarne kollegaer som veileder deg når du trenger det. Vi tror at mye ansvar kombinert med støtte fra engasjerte ledere og dyktige kollegaer er det du trenger for å trives og lykkes.   

Vi stiller høye krav til våre ansatte, men ønsker også at du skal kunne balansere jobben med familieliv og fritid. Derfor preges arbeidshverdagen i Sweco av høye forventninger og stor frihet. Vi har tillit til at du tar ansvar for hvordan du presterer best. Det er fordi vi er opptatt av jobben du gjør, og ikke hvor du er når du gjør den. 

Verden endrer seg raskt, og vi må endre oss med den hvis vi skal fortsette å være i forkant. Derfor er din faglige utvikling viktig. Gjennom din egen utviklingsplan blir du rustet til å møte de høye kompetansekravene kundene våre krever. Dessuten tror vi at de som får utvikle seg, er de som trives best. 

Vår byggeleder Tormod Bjørkmann tok permisjon fra jobben for å bli yrkesdykker. Denne erfaringen vil komme godt med i prosjekter som omhandler marine konstruksjoner og andre prosjekter i sjø.

Urban Insight – felles innsikt

I Sweco er vi 17 500 eksperter som jobber med å forme fremtidens byer og samfunn på tvers av Europa. I Urban Insight deler noen av våre kolleger ekspertkunnskap innen alt fra byutvikling, bærekraftige bygg og nye former for mobilitet.

Grønn vegg, grønne planter omkranser vinduene i en bygård
Bilde av Vilde Haugen

Vilde Haugen

HR- og rekrutteringskoordinator

Har du spøsmål om jobb i Sweco?

Vi svarer gjerne på dine spørsmål rundt en karriere i Sweco, og ser frem til å høre fra deg.
  • Fortell oss hvor du holder til, så sender vi deg til riktig kontor.