0 of 0 for ""

Ta neste steg sammen med oss

Sweco skal du føle deg myndiggjort. Vi har en desentralisert organisasjon der du får ansvar fra dag én. Du blir en del av et dynamisk team og jobber tett sammen med erfarne kollegaer som veileder deg når du trenger det. Vi tror at mye ansvar kombinert med støtte fra engasjerte ledere og dyktige kollegaer er det du trenger for å trives og lykkes.   

Vi stiller høye krav til våre ansatte, men ønsker også at du skal kunne balansere jobben med familieliv og fritid. Derfor preges arbeidshverdagen i Sweco av høye forventninger og stor frihet.

Vi har tillit til at du tar ansvar for hvordan du presterer best. Det er fordi vi er opptatt av jobben du gjør, og ikke hvor du er når du gjør den. 

Verden endrer seg raskt, og vi må endre oss med den hvis vi skal fortsette å være i forkant. Derfor er din faglige utvikling viktig. Gjennom din egen utviklingsplan blir du rustet til å møte de høye kompetansekravene kundene våre krever. Dessuten tror vi at de som får utvikle seg, er de som trives best. 

Frihet til å forme prosessen

Som prosjekteringsleder har Anders Langvatn ansvar for å styre prosessen med å designe komplekse byggeprosjekter. I Sweco har han tilgang til kompetansen han trenger for å få dette til, fra tidligfase til utførelse.

– Jeg har stor frihet til å forme hele designprosessen fra enkle volumstudier og frem til en komplett digital modell av byggene som skal bygges, forteller han.

Vår byggeleder Tormod Bjørkmann tok permisjon fra jobben for å bli yrkesdykker. Denne erfaringen vil komme godt med i prosjekter som omhandler marine konstruksjoner og andre prosjekter i sjø.

Å være byggeleder i Sweco

– Det beste med å være byggeleder er den varierte hverdagen. Jeg liker å jobbe i krysningen mellom utførelse og teori, og syns det er gøy å bidra med gode, praktiske løsninger. Du blir stadig kastet ut i nye oppdrag for nye kunder, og lærer masse underveis. Da er det en fordel å jobbe i Sweco hvor du har et fullverdig ingeniørteam rundt deg, så uansett hvilket fagområde du roter deg bort i finnes det alltid en kollega som kan hjelpe, sier Tormod.

Det første oppdraget Tormod fikk i Sweco var en entreprise med undervannsarbeid. Det vekket interessen for dykking, og førte til at han utdannet seg til yrkesdykker.

– Det er ikke jeg som dykker på oppdrag, men det blir litt som å være fotballtrener. Da er det en fordel å ha spilt litt selv, og kunne reglene, sier han.

Urban Insight – felles innsikt

I Sweco er vi 18 500 eksperter som jobber med å forme fremtidens byer og samfunn på tvers av Europa. I Urban Insight deler noen av våre kolleger ekspertkunnskap innen alt fra byutvikling, bærekraftige bygg og nye former for mobilitet.

Grønn vegg, grønne planter omkranser vinduene i en bygård

Nytt hovedkontor

I 2024 flytter vi til nytt hovedkontor i Urtekvartalet på Grønland i Oslo.

Nytt hovedkontor

I 2024 flytter vi til nytt hovedkontor i Urtekvartalet på Grønland i Oslo.

Lær mer om hva vi jobber med

Sweco er med når fremtidens sykehus og helsebygg skal skapes. Bli kjent med våre eksperter og les mer om prosjektene vi er involvert i her. 

Sweco har vært involvert i Bybanens fjerde byggetrinn siden 2015.

Her kan du lese mer om hva Swecos rådgivere har bidratt med i prosjektet.

Har du spørsmål om jobb i Sweco?

Vi svarer gjerne på dine spørsmål rundt en karriere i Sweco, og ser frem til å høre fra deg. På bakgrunn av GDPR-hensyn tar vi dessverre ikke i mot åpne søknader gjennom dette skjemaet.
  • Fortell oss hvor du holder til, så sender vi deg til riktig kontor.