• For de store tingene i livet

Har du lyst til å jobbe med noe som gjør en forskjell for samfunnet vårt? Da er Sweco stedet for deg. I Sweco er ikke fremtiden noe abstrakt og fjernt. Faktisk former vi den mens du leser dette. Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne forventer – rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene våre og en inngående forståelse for virksomheten deres. Den typiske Sweco-medarbeideren er tilgjengelig for kundene og engasjert i kundenes prosjekter, og innehar etterspurt kompetanse.

/globalassets/images-480x270/480x270_career_start4.jpg
ANSVAR FRA DAG ÉN
Når du begynner å jobbe hos Sweco, gir vi deg ansvar fra dag én. Du blir en del av et dynamisk team der du som nyansatt jobber tett sammen med erfarne kollegaer som veileder deg når du trenger det. Vi tror nemlig at mye ansvar kombinert med støtte fra engasjerte ledere og dyktige kollegaer er det du trenger for å bli god i jobben din.
/globalassets/images-480x270/480x270_career_start2.jpg
FLEKSIBILITET
Vi stiller høye krav til våre ansatte, men ønsker også at du skal kunne balansere jobben med familieliv og fritid. Derfor preges arbeidshverdagen i Sweco av høye forventninger og stor frihet. Vi har tillit til at du tar ansvar for hvordan du presterer best. Det er fordi vi er opptatt av jobben du gjør, og ikke hvor du er når du gjør den.
/globalassets/images-480x270/480x270_career_start3.jpg
Kontinuerlig utvikling
Verden endrer seg raskt, og vi må endre oss med den hvis vi skal fortsette å være i forkant. Derfor er din faglige utvikling viktig for oss. Gjennom din egen utviklingsplan blir du rustet til å møte de høye kompetansekravene kundene våre krever. Dessuten tror vi at de som får utvikle seg, er de som trives best.
/siteassets/nyheter/grab-fra-film-570-380.png

Den mest engasjerte og kundenære partneren med etterspurt kompetanse

Fremtiden kan kanskje virke fjern for mange, men for oss i Sweco er den tilstede i alt vi gjør. Når vi prosjekterer nytt sykehus til barnebarna dine eller tegner veier for mobilitetsløsninger som ikke engang er funnet opp – da er det vår jobb å være i forkant. Og vi skal fortsette å tenke fremtidsrettet, fleksibelt og bærekraftig. For morgendagen formes av det vi gjør i dag. 

 

 

Les mer

Møt våre medarbeidere

Det våre medarbeidere har til felles, er et engasjement for å forme fremtidens byer og samfunn. Sweco består av nysgjerrige mennesker som brenner for virkelig å gjøre en forskjell for kundene våre. Møt noen av våre medarbeidere, og finn ut hva de synes om å jobbe hos oss.

Les mer
/siteassets/ovrige-bilder/nokken-marie-570-380.jpg
HOW SWECO ARE YOU?

 • Elife Glittum
  Gøkce
  HR-rådgiver, fagansvar rekruttering og onboarding
  +4797183756
  Fraq r-cbfg
 • Vilde
  Haugen
  HR-koordinator rekruttering
  41476038
  Fraq r-cbfg