0 of 0 for ""

Søknadsfrist

2021-08-15

Vil du være med og utvikle tryggere veier?

I Sweco møter du dyktige kollegaer som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende og utfordrende prosjekter som skaper fremtidens Norge. Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne forventer; rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det må vi ha tett samarbeid med kundene. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren en person som alltid er profesjonell, faglig dyktig og engasjert i kundenes prosjekter. 

Hos oss gjør du en forskjell. Du kommer inn i en engasjert og sterk vei-gruppe i Innlandet. Arbeidsmiljøet er godt og sosialt, og for oss er det viktig at du har det bra på jobb. Som veiplanlegger blir du del av et team som nå består av 9 vei-ingeniører og prosjektledere. Gruppen har ulik spredning i alder og erfaring, men alle er nysgjerrige og engasjerte. Med deg på laget øker kapasiteten, slik at vi kan gjennomføre enda flere prosjekter i fremtiden. Vi søker deg som tar ansvar og initiativ, deler kunnskap, og bidrar til å gjøre dine kollegaer gode. Du er analytisk og opptatt av å utvikle deg, samtidig som at du har fokus på forretningsmessige mål. Du er kundefokusert og ønsker å bygge relasjoner til kundene.

Hos oss vil du utvikle deg. Du blir en verdifull bidragsyter for å videreutvikle det sterke vei-miljøet i Sweco. Du får bryne deg på spennende og krevende prosjekter, både større og mindre i regionen lokalt – men vi jobber også i store prosjekter med våre kollegaer i hele Norge. Stillingen vil kunne tilpasses din kompetanse i tråd med kontorets behov, og du vil i høy grad kunne påvirke din egen hverdag. 

Du skal bidra til å utarbeide kreative, bærekraftige og forretningsmessige løsninger i prosjektene. Dine arbeidsoppgaver kan være en av følgende: 

  • Prosjektering og fagansvar. 
  • Disiplinledelse.
  • Prosjektledelse.
  • Anbudsprosesser, beskrivelse og kontrahering. 

Dette kan du: 

  • Du er sivilingeniør/ingeniør innen samferdsel. 
  • Du har minst 2-15 års erfaring fra rådgiver, entreprenør eller offentlig virksomhet. 
  • Du bør beherske relevante programvarer som Novapoint, G-prog, AutoCad mm. og ha god kompetanse og interesse for modellbasert prosjektering. 
  • Du må kjenne til relevant grunnlag for vei-prosjektering og – bygging, eksempelvis Statens Vegvesens håndbøker og kommunale normer. 

Vi ser etter én junior- og én seniorrådgiver. Søknadene behandles fortløpende.

Empowered people, transforming society together. Sweco is Europes leading architecture and engineering consultancy. With 17,500 employees in Northern Europe, we offer our clients the right expertise for every project. We carry out projects in 70 countries annually throughout the world.