0 of 0 for ""

Søknadsfrist

2021-08-06

Tjenesteområde

Tekniske installasjoner

Vi søker initiativrik VVS-rådgiver

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende og inspirerende prosjekter som skaper framtidens Norge. Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne trenger; rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene våre. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren både imøtekommende, faglig dyktig og engasjert i kundenes prosjekter.  

Hos oss gjør du en forskjell. I Sweco Telemark er vi 120 kolleger fordelt på kontorene i Porsgrunn og Seljord, i tillegg til et satellittkontor på Notodden. Vi er for tiden involvert i mange store og spennende prosjekter i Vestfold og Telemark, der det satses det stort innen industri og fornybar energi. Nå søker vi en nyutdannet, utadvendt og lærevillig VVS-ingeniør som kan styrke kontoret vårt i Porsgrunn. Vi ser etter deg som viser initiativ, er god til å samarbeide og lett skaper gode relasjoner med kunder og kolleger. Du er oppmerksom, engasjert og lysten på å lære, og du arbeider systematisk for å oppnå målene i prosjektene du arbeider med. 

Hos oss vil du utvikle deg. I Tekniske Installasjoner er vi 13 engasjerte ingeniører og sivilingeniører som arbeider med VVS, Elektro og Elkraft. Vi har erfaring med prosjektering av de fleste type bygg, som blant annet sykehus, sykehjem, skoler, kontorer, leiligheter, idrettsanlegg, transformatorstasjoner og koblingsstasjoner. Som nyutdannet blir godt tatt imot av et entusiastisk og sterkt fagmiljø. Du vil få god støtte av våre erfarne rådgivere, og dersom du viser initiativ og evne til å levere riktig kvalitet til rett tid og kostnad, får du store muligheter til å løfte både ditt eget og gruppens faglige nivå. 

Dine viktigste arbeidsoppgaver 

  • Rådgivning, prosjektering og prosjekteringsledelse innen varme, kjøling, sanitær, ventilasjon, sprinkler og energi. 
  • Du får ansvar for egne kunder, alene eller sammen med andre i Sweco.
  • Du holder tett kontakt med kundene dine og bidrar aktivt til nysalg og mersalg av egne og andres tjenester.
  • Du bidrar til at prosjektene gjennomføres etter de rutiner og veiledere som ligger i Swecos økonomisystem og kvalitetsstyringssystem. 

Dette kan du 

  • Du har en er master innenfor VVS, energi & miljø, maskinfag eller tilsvarende.
  • Du må gjerne ha par års erfaring, men vi oppfordrer nyutdannede til å søke.  
  • Du har kjennskap til prosjekteringsverktøy som Revit og AutoCAD. 
  • Du er godt kjent med relevante IT-verktøy, som Word og Excel, og det er en fordel om du også har kunnskap om prosjekt- og økonomistyring.

Empowered people, transforming society together. Sweco is Europes leading architecture and engineering consultancy. With 17,500 employees in Northern Europe, we offer our clients the right expertise for every project. We carry out projects in 70 countries annually throughout the world.