0 of 0 for ""

Søknadsfrist

2021-07-01

Tjenesteområde

Prosjektledelse og prosjektadministrasjon

Sted

Narvik

Sweco i Narvik søker motiverende leder

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende og inspirerende prosjekter som skaper framtidens Norge. Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne trenger; rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene våre. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren både imøtekommende, faglig dyktig og engasjert i kundenes prosjekter. 

Hos oss gjør du en forskjell. Ved Swecos kontor i Narvik møter du et rådgivermiljø med 41 medarbeidere som jobber innenfor flere sentrale fagområder. PA-miljøets 15 medarbeidere jobber med infrastruktur- og byggeprosjekter, og som har roller som byggeledere, prosjektledere, SØK, SHA-rådgivere og PGL i flerfaglige oppdrag. Du blir også en del av ledergruppen i Narvik som sammen jobber målrettet for å skape god lønnsomhet og positiv faglig og sosial utvikling. Narvik-kontoret er med i flere store prosjekter, og vi håper du er den engasjerte og inspirerende gruppelederen vi trenger for å utvikle gruppens medarbeidere i takt med BA-bransjen. 

Hos oss vil du utvikle deg. Sweco håndterer store, komplekse prosjekter som stiller store krav til våre medarbeidere. Det krever at du er en ryddig, strukturert og forretningsorientert leder som evner å planlegge og se fremover. Er du også en inkluderende person som liker å lede og jobbe med mennesker, og som kommuniserer godt og setter pris på kundekontakt, har du et godt utgangspunkt. Vi lover deg et godt arbeidsmiljø med kultur for godt samarbeid og gjensidig bistand.

Dine viktigste arbeidsoppgaver omfatter

  • Du leder en gruppe med 15 medarbeidere som har roller som byggeledere, prosjektledere, SØK, SHA-rådgivere og PGL i flerfaglige oppdrag.
  • Du har resultatansvar for gruppens arbeid og personalansvar for medarbeiderne.
  • Du motiverer gruppens medarbeidere og har ansvar for rekruttering.
  • Du har tett markeds- og kundekontakt, samt utfører tilbudsarbeid.
  • Du gjør en del prosjektrelatert arbeid innenfor en eller flere av de nevnte fagområdene til PA.

Dette kan du

  • Du har flere års relevant ingeniørerfaring fra entreprenør eller rådgiver.
  • Du har kunnskap om BA-bransjen og rollefordelingen i byggeprosjekter.
  • Du kjenner til kontraktstandardene NS 8401 – NS 8407.
  • Du har svært gode norskkunnskaper, og formulerer deg godt både skriftlig og muntlig.

Søknader vurderes fortløpende.

Empowered people, transforming society together. Sweco is Europes leading architecture and engineering consultancy. With 17,500 employees in Northern Europe, we offer our clients the right expertise for every project. We carry out projects in 70 countries annually throughout the world.