0 of 0 for ""

Søknadsfrist

2021-06-03

Tjenesteområde

Bygg og konstruksjoner

Sted

Tromsø

Rådgiver byggeteknikk

Vil du være med å forme fremtidens Tromsø?

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende og inspirerende prosjekter som skaper framtidens Norge.

Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne trenger; rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene våre. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren imøtekommende, faglig dyktig og engasjert i kundenes prosjekter.

Hos oss gjør du en forskjell. I Swecos nye, moderne lokaler sentralt i Tromsø tilhører man et trivelig og inkluderende kontorfellesskap sammen med 48 medarbeidere i et sterkt faglig miljø. I bygg-gruppa møter du 6 kolleger som arbeider med både lokale- og regionale prosjekter. På kontoret samarbeider vi tett om prosjektene, og har god kontakt med andre konstruksjonsmiljøer i Sweco. Det seneste året har vi gjennomført prosjekteringsoppdrag som har bidratt til å prege bybildet i Tromsø, blant annet Vervet, Solseilet og SKIR. Hvis du er en kreativ lagspiller med godt humør, som tar initiativ og er opptatt at å levere kvalitetsløsninger, har du nå mulighet til å ta del i varierte og spennende arbeidsoppgaver i et engasjerende og inkluderende miljø.

Hos oss vil du utvikle deg. Faglig dyktig er du allerede, men like viktig er det at du er interessert i å lære mer, bidra til å styrke det gode arbeidsmiljøet og ta ansvar for at dine leveranser holder avtalt kvalitet til riktig tid og kostnad. Arbeidsoppgavene dine vil være varierte innenfor prosjektering av konstruksjoner. I Sweco samarbeider vi tett med kundene, og grundig oppfølging og markedsføring av våre tjenester vil være en del av arbeidshverdagen din. På kontoret i Tromsø vil du få være med på spennende prosjekter med gode muligheter til å utvikle deg faglig og personlig.

Dette kan du

 • Du har en bachelor eller master innenfor relevant fagområde.
 • Du har minimum tre års relevant erfaring fra rådgivning/prosjektering.
 • Du har kompetanse innen betong-, tre-, og stålkonstruksjoner.
 • Du har god kjennskap til gjeldende eurokoder og regelverk.
 • Du har erfaring med aktuelle beregnings- og tegningsverktøy for bygg.

Dine viktigste arbeidsoppgaver

 • Rådgivning, prosjektering og prosjektledelse innen konstruksjonsteknikk i små og store prosjekter, både en- og flerfaglig prosjektering.
 • Du lager 3D-modeller i Tekla/Revit og utarbeider arbeidstegninger.
 • Du utarbeider anbudsgrunnlag og tilbud.
 • Du utfører og kvalitetssikrer beregninger.
 • Du bidrar til å utvikle det faglige nivået i gruppen og gir støtte og opplæring til dine kolleger.
 • Du har kundekontakt og bidrar aktivt til nysalg og mersalg av eget og andres område.
 • Du gjennomfører prosjektene i tråd med de rutiner og veiledere som ligger i Swecos økonomisystem og kvalitetsstyringssystem.

Søknader behandles fortløpende. Dersom du har spørsmål knyttet til stillingen, ta gjerne kontakt med Maren Solberg Jakobsen.

Empowered people, transforming society together. Sweco is Europes leading architecture and engineering consultancy. With 17,500 employees in Northern Europe, we offer our clients the right expertise for every project. We carry out projects in 70 countries annually throughout the world.

Copy link
Powered by Social Snap