0 of 0 for ""

Søknadsfrist

2021-08-30

Tjenesteområde

Prosjektledelse og prosjektadministrasjon

Prosjektleder

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende og utfordrende prosjekter som skaper framtidens Norge. Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne forventer; rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren alltid tilgjengelig, kompetent og engasjert i kundenes prosjekter.

Hos oss gjør du en forskjell. Sweco Sarpsborg har et solid rådgivermiljø som dekker de aller fleste fagområder, inkludert bygg og geoteknikk, tekniske installasjoner, VA, samferdsel og arealplanlegging. Som prosjektleder bygg og/eller anlegg er du med på å skape infrastruktur eller bo- og næringsområder der trivsel, miljø og bærekraft går hånd i hånd. Vi er 48 medarbeider i et hyggelig, uformelt og flerfaglig miljø, og vi arbeider med alle typer prosjekter for offentlige og private oppdragsgivere. Våre prosjekter er i hovedsak lokalisert i Østfold og Follo. Vi holder til i fine kontorlokaler i Hafslund kunnskapspark ved Hafslund hovedgård i Sarpsborg, men flytter høsten 2021 til nye og renoverte lokaler i Stjernebygget, med gangavstand til Sarpsborg sentrum.

Hos oss utvikler du deg. Vi legger til rette for at våre ansatte lykkes med sine karrierevalg og arbeidsprestasjoner. Du vil få arbeide i utfordrende og varierte prosjekter som vi utfører for myndigheter og private aktører. Vi har spennende oppdrag både lokalt og andre steder i landet. Du er en fremtidsrettet og nytenkende prosjektleder som viser engasjement og har godt humør, også i krevende situasjoner. Du jobber selvstendig og i team, holder fremdrift i prosjektet og samarbeider godt med andre.

Arbeidsoppgavene dine vil bestå av:

 • Lede, koordinere og styre prosjektene slik at Sweco alltid leverer avtalt kvalitet til riktig tid og kostnad
 • Ansvar for å utvikle et godt team – dele kunnskap og erfaring
 • Ansvar for å ivareta HMS/SHA
 • Ivareta og utvikle kundeforholdet gjennom leveransene
 • Ansvar for en portefølje av kunder og samarbeidspartnere
 • Bidra til at prosjektene gjennomføres etter gjeldende rutiner og veiledere
 • Sørge for å kommunisere godt med alle involverte

Dette kan du:

 • Du har bachelor eller master innenfor relevant utdanning
 • Du har gjerne formell prosjektlederutdanning, men dette er ikke et krav
 • Erfaring med offentlig anskaffelser(anskaffelsesforskriften) er en fordel.
 • Du har gode kommunikasjons- og samarbeidsevner
 • Du har erfaring fra tilsvarende oppgaver
 • Du har god kompetanse i bruk av relevante IT-verktøy

Vi lover deg tidlig ansvar og kan også tilby egne karriereprogram for våre tre karriereveier. Programmene inneholder kurs fra ledende kursleverandører i bransjen og gir studiepoeng. Du kan ta kurs innen prosjektledelse, prosjekteringsledelse, byggeledelse eller SHA. Det er mulighet for sertifisering blant annet innen VDC, Prince 2 Foundation og LEAN.

I Sweco er vi opptatt av å ha et godt arbeidsmiljø, og derfor tilbyr vi flere faglige og sosiale arrangement til våre medarbeidere. I Sarpsborg har vi et utmerket arbeidsmiljø, med kundenære og engasjerte kolleger som bidrar med høy kompetanse i prosjektene vi gjennomfører. Vi tilbyr konkurransedyktige lønns- og forsikringsordninger, stor grad av fleksibilitet i arbeidshverdagen, samt fem ukers ferie + fri i romjul og påske.

Du lurer kanskje på om denne stillingen er noe for deg eller ikke? Dersom vi mener at din profil samsvarer med det vi mener er viktig i denne stillingen kontakter vi deg snarlig for en uformell samtale. Det eneste du trenger å gjøre er å fylle inn personalia, samt CV eller LinkedIn-URL. Du trenger ikke å laste opp søknadsbrev.

Empowered people, transforming society together. Sweco is Europes leading architecture and engineering consultancy. With 17,500 employees in Northern Europe, we offer our clients the right expertise for every project. We carry out projects in 70 countries annually throughout the world.