0 of 0 for ""

Sweco og Spacemaker inngår samarbeidsavtale om produktutvikling

– Målet er å optimalisere totalleveransen til kunden, og det får vi til når det beste av teknologi og fagekspertise kombineres, sier Rasmus Nord, divisjonsdirektør for Bygg i Sweco Norge.

Nå ser Sweco og Spacemaker frem til å videreutvikle programvaren ytterligere, slik at den blir enda mer tilpasset de behovene som finnes i byggenæringen.  

Nord legger vekt på at samarbeidet vil skape verdi for Swecos Norges kunder og samarbeidspartnere.

– Ny teknologi skaper nye muligheter, og for oss er det viktig å samarbeide med de ledende teknologiutviklerne. Vi er opptatt av hvordan vi kan nyttiggjøre Spacemaker sin teknologi i våre tjenester. Nå skal vi samarbeide om en videreutvikling av tjenesten, slik at vi kan skape større verdi for våre kunder og samarbeidspartnere i tidligfasen av eiendoms- og byutvikling, sier Nord. 

– Vår programvare er basert på kunstig intelligens og er den første av sitt slag innenfor tidligfase i byggeprosjekter, derfor er både forskning og ny innsikt viktig for vår drift og utvikling. Samarbeidet med Sweco vil bidra til at vi kan fortsette arbeidet med å levere ny og pålitelig verdi til vår globale kundegruppe, samtidig som vi videreutvikler vårt produkt, sier Carl Christensen, medgrunnlegger og teknologidirektør Spacemaker.

I tiden fremover skal Sweco og Spacemaker samarbeide om å optimalisere programvaren. Swecos eksperter skal bidrar med innsikt for å videreutvikle programvaren, mens Spacemaker gir Swecos rådgivere opplæring i bruk av tjenesten.