0 of 0 for ""

Sweco Norge AS er nytt medlem i NCE Heidner Biocluster

NCE Heidner Biocluster er Norges næringsklynge for grønn bioøkonomi og bærekraftig matproduksjon. Klyngen består av 50 medlemmer med ca. 15.000 ansatte og 66 milliarder kroner i omsetning. Medlemsbedriftene jobber med forskning, innovasjon og kommersialisering innen avl, bioteknologi, fôrutvikling og restråstoff.

–  Vår motivasjon for å bli medlem i NCE Heidner Biocluster stammer fra en økt satsing mot industrisektoren, der en del av sektoren er næringsmiddelbransjen. Vi har som mål at Sweco skal være den foretrukne partneren innenfor rådgivning i næringsmiddelbransjen, sier Arne Vaarnes Weiby, senior prosjektleder i Sweco.

Han legger til at Sweco kan bidra med kunnskapsdeling og rådgivning til bransjen innenfor områdene bærekraftig utvikling, sirkulærøkonomi, digitalisering og internasjonal kommersialisering:

–  I NCE Heidner Biocluster ønsker vi være både samarbeidspartner og faglig støttespiller til klyngens medlemmer. Sweco Norge har tidligere utført oppdrag for enkelte av klynges medlemmer. Vi forventer at medlemskapet vil bidra til økt kunnskapsdeling blant klynges medlemmer, større satsing på bærekraftig utvikling innen næringsmiddelbransjen, og bedre kjennskap til de ulike medlemmenes satsingsområder, behov og ønsker.

Daglig leder i NCE Heidner Biocluster, Brit Rønning Johansen er glad for å ønske Sweco Norge AS velkommen som ny partner i NCE Heidner Biocluster.

– Vi er glade for at Sweco Norge ser viktigheten av å være representert i den nasjonale næringsklyngen for bærekraftig matproduksjon og grønn bioøkonomi, sier Rønning Johansen.

– Sweco har sterk teknisk kompetanse og går inn i klyngen med et ønske om å bidra inn med dette og dele innsikt fra sirkulære og bærekraftige prosjekter av ulik art både fra Norge og utlandet, fortsetter hun.

Les mer her.