0 of 0 for ""

Andreas Bratlie er ny digitaliseringsdirektør i Sweco Norge.

Digitaliseringsdirektør Andreas Bratlie

Bratlie inntar stillingen som digitaliseringsdirektør 17. januar. Nå ser han frem til å fortsette arbeidet med å digitalisere bransjen.

Bratlie kommer fra Norconsult, hvor han blant annet har ledet et internt utviklingsprosjekt innen digitalisering. Nå ser han frem til nye muligheter.

– Sweco er et stort selskap med høye ambisjoner innen digitalisering og klima, og dette appellerer til meg. Jeg er overbevist om at Swecos brede og dyktige fagmiljø gir oss tyngden vi trenger for å gjennomføre endringene som må til for å få ut potensialet som ligger i digitaliseringen av vår bransje, sier han.

Før han begynte i Norconsult jobbet han som rådgiver på Swecos anleggsavdeling i Bergen. Han er utdannet sivilingeniør i konstruksjonsteknikk fra NTNU i 2012.

– Nå gleder jeg meg til å bli kjent med nye kolleger og til å bli kjent med Sweco i lys av rollen som digitaliseringsdirektør. Sweco er stort, vi har internasjonale forgreininger og et imponerende fagmiljø. Sammen kan vi endre bransjen, og det er jeg overbevist om at vi kommer til å få til, sier han.

Direktør for utvikling og kvalitet i Sweco, Eva Lothe, ser frem til å få den nye digitaliseringsdirektøren på plass.

– Vi har jobbet systematisk med digitalisering i flere år og har en etablert delekultur, et tydelig målbilde og en strukturert innovasjonsprosess. Vi har identifisert og utviklet nye måter å løse tradisjonelle oppgaver på, og nå gleder vi oss ti å få Andreas med på laget og til å forsterke digitaliseringsarbeidet ytterligere. Slik jeg kjenner Andreas vet jeg at han kommer til å være en pådriver for å både identifisere og lede utviklingen av nye muligheter, i samarbeid med både kunder og kolleger, sier hun.