0 of 0 for ""

Nærbilde av Merete Saugestad.

Merete Saugestad blir bærekraftsdirektør i Sweco Norge

Saugestad kommer fra rollen som bærekraftsansvarlig i Atkins og tiltrer stillingen som bærekraftsdirektør i Sweco 01.09.2021.

– Jeg gleder meg til å ta fatt på nye utfordringer og ser frem til å jobbe fulltid med strategisk bærekraftsarbeid. Jeg oppfatter Sweco som en samfunnsaktør som er opptatt av å spille en positiv rolle for klima og miljø, og har inntrykk av selskapet består av engasjerte medarbeidere som har den faglige tyngden som trengs for å drive den grønne utviklingen fremover. Jeg har sett at det har blitt gjort masse bra klima- og bærekraftsarbeid allerede, og ser frem til å ta utgangspunkt i og videreutvikle dette, sier Saugestad.

Saugestad er utdannet sivilingeniør i maskinteknikk fra NTNU og har en Master of management med spesialisering innen grønn vekst. Hun er i dag bærekraftsansvarlig og forretningsområdeansvarlig for Helse i Atkins Norge. Saugestad har erfaring fra å utvikle og implementere bærekraftstrategier, og har jobbet med bærekraft både i og utenfor Norge. Hun er opptatt av at Sweco skal ha en reell og positiv påvirkning på verden.

– Sweco er involvert i prosjekter som gjør det mulig å gjøre en forskjell for samfunnet, det er det ingen tvil om. Nå ser jeg frem til å bli kjent med både nye kolleger og virksomheten, og til å fortsette arbeidet med å sikre at Sweco blir en frontrunner innen bærekraft, sier hun.

Eva Lothe, direktør for utvikling og kvalitet i Sweco, er fornøyd med at Saugestad blir en del av Sweco.

– Jeg er veldig glad for at Merete har takket ja til muligheten. Hun har et godt strategisk og forretningsmessig blikk, og jeg er sikker på at hun er riktig person til å lede Swecos satsning på klima og bærekraft.