0 of 0 for ""

Linda Hårvik er ny regionleder for Bygg Oslo

Linda har vært konstituert regionleder siden juni i år. Nå gleder hun seg til å skape flere gode resultater for Sweco.

Linda har jobbet i Sweco siden 2011, først som senior prosjektleder og senere som gruppe- og avdelingsleder for prosjekt- og prosjekteringsledelse i Oslo.

– Jeg ser frem til å ta fatt på rollen som regionleder for Bygg Oslo. Nå gleder jeg meg til å bli kjent med alle faggruppene som inngår i regionen, og til å knytte sterkere bånd ut i markedet. Det er ingen tvil om at dette blir en spennende utfordring, og jeg er klar for å komme skikkelig i gang, sier hun.

Divisjonsdirektør for Bygg, Rasmus Nord er fornøyd med valget av Linda som regionleder.

– Jeg er veldig glad for å kunne presentere Linda som vår nye regionleder for Bygg Oslo. Gjennom sin tid i Sweco har hun vist at hun er en meget dyktig og godt likt leder, som alltid vil utvikle og forbedre selskapet. I perioden som konstituert regionleder har hun vist at hun har ambisjoner for regionen og hele Oslo-kontoret. Jeg har jobbet tett med Linda over mange år og gleder meg stort til fortsettelsen, sier han.

Lang ledererfaring

Den nye regionlederen er opprinnelig utdannet sivilingeniør bygg fra NTNU, og har også en mastergrad i ledelse fra BI. Før hun kom til Sweco hadde hun ulike lederstillinger hos NGI. Nå er hun klar for å ta steget videre.

– Som regionleder vil jeg jobbe enda mer strategisk enn jeg har gjort tidligere, dette innebærer mer markedsarbeid og samarbeid på tvers av regionene. Byggmarkedet er et spennende marked preget av høy aktivitet. Osloregionen er i stadig utvikling og det er planlagt en rekke store prosjekter fremover, nå skal jeg jobbe strategisk for at Sweco kan ta en større del av markedet.

Linda beskriver seg selv som en tydelig og målorientert leder med et høyt energinivå.

– Jeg trives godt i rollen som leder og drives av å jobbe sammen med andre mot et felles mål, avslutter hun.