0 of 0 for ""

Lederbytte i Swecos Bodøregion

Som regionleder får Eidissen ansvar for å lede Swecos Bodøregion bestående av 33 medarbeidere fordelt på fagene VVS, elektro, prosjektadministrasjon, byggeledelse og bygningsfysikk.

Eidissen har jobbet i Sweco siden 1997, og har de siste 13 årene ledet regionens VVS-gruppe. Nå ser han frem til nye muligheter.

– Jeg har jobbet med Cato siden jeg startet i Sweco og har lært mye av han. Nå ser jeg frem til å fortsette den gode jobben han har gjort. Rådgiverbransjen er i endring og jeg gleder meg til å videreutvikle Sweco i Bodø slik vi er rustet for endringene som kommer. Det skjer mye spennende i regionen og vi skal fortsette å levere kvalitet slik at vi beholder vår posisjon som en av de ledende rådgivermiljøene innen teknikk, prosjektadministrasjon og byggeledelse i regionen, sier han.

Divisjonsdirektør Sigurd Løvfall er fornøyd med å få Eidissen inn i ledergruppen.

– Svein Helge har lang fartstid i Sweco og har lang erfaring som leder. De siste 13 årene har han vist at han er en stødig leder, og han har levert gode resultater, hatt fornøyde kunder og fornøyde medarbeidere. Han kjenner regionen godt, og jeg er sikker på at han vil gjøre en god jobb i rollen som regionleder. Nå gleder jeg meg til å samarbeide tettere med han, sier Løvfall.

Han ønsker også å rette en stor takk til regionleder Cato Berg, og understreker at han er glad for at han ønsker å fortsette som seniorrådgiver i Sweco.

– Cato har jobbet over 30 år i rådgiverbransjen, og er en bauta i Sweco. Han har en egen evne til å se, og gripe, nye markedsmuligheter, og er en inspirasjon for mange. Jeg er glad for at Cato blir værende hos oss, og er sikker på at kommer til å få til mye bra i rollen som seniorrådgiver

Nå ser Berg frem til å få mer tid til å jobbe i prosjekt.

– Jeg har vært leder siden 1987 og det er på tide med et skifte. Jeg skal stort sett jobbe med det samme som jeg har pleid, men får nå mer tid til å drive kundearbeid og å jobbe i prosjekter. Jeg er ikke i tvil om at Svein Helge kommer til å gjøre en god jobb, og jeg skal bidra til at overgangen mellom oss blir god. Et viktig mål for meg er å opprettholde og overføre dagens kundenettverk på en god måte, avslutter han.