0 of 0 for ""

Ny regionleder for Innlandet

 

Asgeir Kvam blir ny regionleder for Innlandet

– Jeg er veldig fornøyd med å utnevne Asgeir til ny regionleder for Innlandet. Asgeir har vært konstituert i rollen siden oktober. Regionlederstillingen ble utlyst og det har vært en grundig rekrutteringsprosess, med mange dyktige kandidater. Her trakk Asgeir det lengste strået. Jeg er trygg på at våre mange dyktige kolleger på Gjøvik, Hamar, Lillehammer og Kongsvinger får en stødig, strategisk og markedsorientert leder som vil videreutvikle denne livskraftige regionen, sier divisjonsdirektør Tor Helge Indrebø.

Asgeir Kvam er utdannet sivilingeniør i Teknisk Kybernetikk ved NTNU. Han har tidligere jobbet i petroleumsnæringen før han i 2017 flyttet hjem fra Oslo til Lillehammer – for å begynne som gruppeleder for Tekniske Installasjoner Innlandet.

– Jeg er veldig glad for tilliten og er klar til å ta videre fatt på oppgavene som leder for region Innlandet. Vi er 98 dyktige kolleger godt fordelt mellom Gjøvik, Hamar, Lillehammer og Kongsvinger, og har en sterk posisjon for videre vekst i Innlandet. Jeg gleder meg til veien videre, sier Asgeir Kvam.