0 of 0 for ""

Arcasa Arkitekter blir en del av Sweco 

Fra venstre: Adm. direktør i Sweco Grete Aspelund, Seniorpartner i Arcasa Per Erik Martinussen, divisjonsdirektør arkitektur og byutvikling i Sweco Eva Lothe, Partner og kreativ leder i Arcasa Frode Smørdal og daglig leder i Arcasa Anne Cathrine Lund-Steigedal.

Swecos arkitekturdivisjon blir Norges tredje største miljø for arkitektur og byutvikling. 

I dag offentliggjøres nyheten om at arkitektkontoret Arcasa blir en del av Sweco Norge. I likhet med TAG, vil Arcasa inngå i den nyopprettede divisjonen for arkitektur og byutvikling og bli en del av Sweco Architects.  

– For å forme fremtidens bærekraftige nabolag, må arkitekter, byutviklere og ingeniører samarbeide tett. I 2020 ble arkitekturkontoret og boligspesialisten TAG en del av Sweco. Med Arcasa på laget styrker vi designmiljøet vårt ytterligere. Nå ser vi frem til å integrere våre tjenester og til å kunne tilby kunder og samarbeidspartnere alle fag som trengs fra tidligfase til ferdigstillelse, sier Swecos administrerende direktør, Grete Aspelund.  

I over 37 år, har Arcasa Arkitekter designet boliger og næringsbygg av høy kvalitet. Arkitektkontoret er gode på tidligfase og gjennomføring. Ved å samle mange fag under samme tak, leverer Arcasa en solid totalpakke av tjenester. 

– Vi har over tid vurdert mulighetene for å inngå et strategisk samarbeid med et større kompetansemiljø i form av et oppkjøp. Med Swecos uttalte mål om å satse på arkitektur og byutvikling gjennom opprettelsen av Sweco Architects i Norge, er vi trygge på at vi får utviklet vår kompetanse og våre medarbeidere i et solid fagmiljø, sier daglig leder i Arcasa, Anne Cathrine Lund-Steigedal. 

Fra venstre: divisjonsdirektør arkitektur og byutvikling i Sweco Eva Lothe og daglig leder i Arcasa Anne Cathrine Lund-Steigedal.

Sweco Architects blir en del av Sweco Norge 

Med 1400 ansatte, er Sweco Architects Europas største fagmiljø for arkitekter og landskapsarkitekter. I forbindelse med Arkitekturtriennalen i Oslo høsten 2022, lanserer vi merkenavnet Sweco Architects i Norge. Ambisjonen er å bygge landets beste fagmiljø for bærekraftig byutvikling og arkitektur.  

– Først og fremst skal vi bygge et sterkt lag og sammen sørge for en god og bærekraftig by- og nabolagsutvikling i hele Norge. Vi gleder oss til å tilby kunder og samarbeidspartnere kunnskap og kompetanse innen arkitektur, urbanisme og bærekraftig byutvikling, sier divisjonsdirektør for Sweco Architects, Eva Lothe.      

Om Arcasa Arkitekter  

I over 37 år, har Arcasa Arkitekter designet boliger og næringsbygg av høy kvalitet. Ved å samle mange fag under samme tak, leverer Arcasa en solid totalpakke av tjenester. Arcasa har også datterselskapene Blår (visualisering) og Di (interiørarkitektur). Til sammen består Arcasa Arkitekter av omkring 70 medarbeidere.