0 of 0 for ""

Sweco vant rammeavtale med Kultur- og idrettsbygg Oslo KF

Kultur- og idrettsbygg Oslo KF (KID) har ansvar for å bygge, eie, leie ut, vedlikeholde og forvalte kultur- og idrettsbygg i hovedstaden. Avtalen omfatter konsulenttjenester innenfor samtlige fag og prosjektfaser, både i tilknytning til nye byggeprosjekter, rehabilitering og vedlikehold.

– Vi er svært fornøyde med å vinne denne avtalen. Kultur- og idrettsanlegg er et spennende område, som vi har høy kompetanse på. Vi gleder oss til å jobbe med bygninger som skal besøkes og brukes av så mange av byens innbyggere, sier Philip Mitusch, avdelingsleder for Bygg og konstruksjoner ved Swecos Oslokontor.

Oppdrag innenfor avtalen kan være tilknyttet museer, bibliotek, svømmehaller, ishaller, flerbrukshaller og utendørsanlegg. Sweco er et av fem rådgivningsselskaper som har vunnet rammeavtale med det kommunale foretaket, og estimerer den potensielle verdien på kontrakten til å være rundt 8 MNOK over en to års periode. Avtalen har en varighet på to år, med opsjon på ett + ett år.

– KID har ansvar for omfattende byggeprosjekter som det nye Munchmuseet, nye Deichmanske hovedbibliotek, nye Jordal Amfi og Valle Hovin ishall. Dette er viktige satsinger når Oslo – Europas raskest voksende hovedstad – skal tilrettelegge for aktivitet og opplevelser for innbyggerne, og vi er stolte over å få bidra til byens utvikling og fornyelse på dette området, sier Mitusch.

Avtalen trer i kraft 1. januar 2017.