0 of 0 for ""

Sweco støtter Stiftelsen Norsk Luftambulanse

Hver jul gir Sweco en større sum til et veldedig formål, og i år går gaven til Stiftelsen Norsk Luftambulanse.

I tillegg til en fastsatt sum på 100 000 kroner, kan alle ansatte i Sweco Norge velge å gi enten hele eller deler av sin julegave til den ideelle organisasjonen. Gjennom en intern avstemming var det de ansatte som selv valgte stiftelsen som mottaker av årets gave.

Viktig samfunnsaktør

–  Stiftelsen Norsk Luftambulanse gjør et verdifullt, livreddende arbeid. Våre ansatte er samfunnsengasjerte mennesker, og jeg er stolt av at de har valgt å gi julegaven til en så viktig samfunnsaktør, sier Swecos adm. direktør Grete Aspelund.  

Stiftelsen Norsk Luftambulanse takker for støtten. – Jeg er svært ydmyk og stolt over en slik julegave fra Sweco. Det er utrolig raust av de ansatte, tusen takk til alle. Uten slik støtte kan vi ikke drive vår livsviktige forskning og utvikling for enda bedre luftambulansetjeneste. Jeg ønsker også å benytte anledningen til å ønske alle i Sweco en riktig god og trygg jul og et godt nytt år, sier Hans Morten Lossius, generalsekretær i Stiftelsen Norsk Luftambulanse.

Om stiftelsen

Stiftelsen Norsk Luftambulanse er en norsk ideell organisasjon som jobber for å flytte avansert livreddende medisinsk behandling ut til pasienten. Datterselskapet Norsk Luftambulanse AS er Norges største operatør av legehelikoptre. I tillegg driver stiftelsen et omfattende forskningsmiljø innen akuttmedisin, medisinsk utviklingsarbeid, fagkurs og undervisning for personell i hele redningskjeden. Vil du lære mer om organisasjonen, og om hvordan du kan støtte deres livreddende arbeid? Les mer her.

 

Foto: Stiftelsen Norsk Luftambulanse