0 of 0 for ""

Sweco med fire nominerte til «Årets Kraftkvinne 2023»

Den 12. februar kåres «Årets Kraftkvinne 2023», og Sweco har fire nominerte på listen. Vi gratulerer seniorrådgiver Anne Johanne Rognstad, divisjonsdirektør energi Elisabeth Baird, seniorrådgiver Hilde Marie Kjellesvig og avdelingsleder energi og industri Karen Nybakke med nominasjonen.

Fra venstre: Elisabeth Baird, Anne Johanne Rognstad, Karen Nybakke og Hilde Marie Kjellesvig.

– Det er alltid hyggelig å bli satt pris på og jeg synes det er veldig stas å bli nominert. Personlig liker jeg best å heie på andre, og som avdelingsleder i Sweco er det en viktig del av jobben min å legge til rette for utvikling, inspirasjon og støtte. Jeg håper prisen bidrar til at kvinner i fornybarnæringen i Norge blir mer synlige, og at vi med nettverk som Kraftkvinnene kan dele erfaringer og kunnskap som kommer alle kraftkvinner til nytte, sier Karen Nybakke.

Fremmer og synliggjør

Kraftkvinnene ble etablert i 2019 og er et nettverk for alle kvinner i fornybarnæringen og tilknyttede aktører og miljøer. Prisen deles ut for å fremme og synliggjøre de dyktige kvinnene i fornybarnæringen. Kriteriene for nominasjon og som juryen vil vurdere ut ifra er blant annet kvinner som:

● Har bidratt til å heie andre frem

● Er faglig dyktig og deler kunnskap

● Har vist at dette er en bransje for kvinner

● Har bidratt til å skape innovasjon og vekst i sitt selskap

● Er med på å forme fornybarnæringen

● Jobber i fornybarnæringen

– Vi er veldig fornøyde med at antallet nominerte kandidater til Årets Kraftkvinne øker, og det viser at prisen begynner å bli godt etablert, sier Line Drange Ruud, styreleder i Kraftkvinnene.

Den 12. februar får vi vite hvem som kan smykke seg med tittelen «Årets Kraftkvinne 2023», når energiministeren deler ut prisen.

Les mer om «Årets Kraftkvinne 2023» her.