0 of 0 for ""

Sweco Mec fusjoneres med Sweco Norge

Som ledd i Swecos satsing mot industribedrifter, fusjoneres Swecos datterselskap Sweco Mec med Sweco Norge. Sweco Norge kan dermed tilby en totalpakke til industribedrifter.

– Vi har klare mål om å vokse innenfor rådgivning og alle fagområder som er rettet mot industribedrifter. Vårt mål er å gjøre industrikunder enda mer konkurransedyktige ved å skape løsninger som øker produktiviteten. Integrasjonen av Sweco Mec i Sweco Norge er et viktig steg i denne satsningen, sier divisjonsdirektør Tor Helge Indrebø.

Sweco Mec, med kontor i Mandal, er en teknisk orientert organisasjon som jobber med prosessrelaterte fag og leverer alle industridisipliner. Kontoret i Mandal har fokus på bærekraftige løsninger i prosjektet og i livsløpet til kunden. Selskapet har 21 ansatte.

Etter fusjonen vil organisasjonen inngå som en del av Industri Norge, som ledes av Rune Hovda.

– Jeg ser frem til at vår organisasjon blir tettere knyttet til Sweco Norge, og at Sweco Mec samtidig blir en del av Europas største rådgivermiljø med 14.500 ansatte. Det gjør oss i stand til å kunne tilby våre industrikunder enda større bredde og svært god kapasitet, sier daglig leder Philip M. H. Pedersen i Sweco Mec.

Sweco Mec blir en integrert del av Sweco fra 1. oktober. Fra samme dato blir også 6.000 rådgivere del av Sweco gjennom overtakelsen av nederlandske Grontmij.

Kontaktinformasjon:

  • Peter Hagen, kommunikasjonssjef: mobil 991 66 270