0 of 0 for ""

Portrettbilde av en mann med rødt hår og svart skjorte som ser inn i kameraet

Ny regionleder i Sweco Steinkjer

Tor-Erik Helgesen går fra rollen som gruppeleder til regionleder for Sweco i Steinkjer.

Helgesen kommer fra jobben som gruppeleder for brann og konstruksjon, og har jobbet i Sweco siden 2017. Nå ser han frem til å ta fatt på nye utfordringer som regionleder i Steinkjer.

– Jeg trives godt i rollen som rådgiver ute i prosjektene, men var klar for å prøve noe nytt. Nå gleder jeg meg til å jobbe mer strategisk med både organisasjons- og markedsarbeid, og ikke minst ser jeg frem å lede den dyktige gjengen som jobber i Steinkjer. Jeg har lært mye av min forgjenger Torbjørn Sellæg, og er klar for å fortsette den gode jobben han har gjort, sier Helgesen.

Swecos Steinkjerregion består av 43 medarbeidere fordelt på fagene bygg, energi og infrastruktur. Sigurd Løvfall, divisjonsdirektør for Energi i Sweco, er takknemlig for at Helgesen takket ja til muligheten.

– I rollen som gruppeleder har Tor-Erik vært med på å styrke kunderelasjoner, skapt vekst for gruppen og ikke minst bidratt til å utvikle både medarbeiderne og markedsområdene. Nå ser jeg frem til å samarbeide tettere med ham i tiden som kommer, sier Løvfall.

Helgesen tar over jobben som regionleder etter Torbjørn Sellæg som har vært regionleder siden 2018. Sellæg fortsetter i Sweco som rådgiver. Før Helgesen kom til Sweco jobbet han som rådgiver hos Sivilingeniør Anders Overrein AS. Helgesen er utdannet brann- og konstruksjonsingeniør, har en master i brannsikkerhet og har fagbrev som tømrer.