0 of 0 for ""

Ny leder for Swecos trondheimskontor

Eva Lothe blir regionleder for Sweco i Trondheim.

Lothe har 23 års erfaring som brannteknisk rådgiver, og har vært ansatt i Sweco siden 2007. Hun var avdelingsleder for Brann og akustikk i seks år, og har hatt ansvar for implementeringen av komplekse prosjekter på selskapsnivå. Hun tiltrer som regionleder med umiddelbar virkning.

– Jeg gleder meg til å ta fatt på jobben som leder for denne spennende regionen. Jeg er ydmyk for tilliten jeg har fått og vil gjøre mitt ytterste for å være en god leder for de mange dyktige og flotte kollegene ved trondheimskontoret, sier hun.

Sweco i Trondheim har 165 medarbeidere, og jobber med en rekke store prosjekter som elektrifisering av Trønder- og Meråkerbanen, Narvik stasjon og Devoll Hydropower.

– Eva Lothe er en svært kompetent, erfaren og kundeorientert leder. Trondheim er en av Sweco Norges tre store regioner, og dette er derfor en viktig stilling. I Eva får vi en handlekraftig og trygg leder, og jeg er veldig fornøyd med å kunne utnevne henne til stillingen, sier Sigurd Løvfall, divisjonsdirektør Energi i Sweco.

Tidligere regionleder Dag Rune Stensaas har valgt å forlate selskapet.