0 of 0 for ""

Jon-Viking Thunes ansettes som direktør for divisjon Energi

Jon-Viking Thunes ansettes som direktør for Swecos energidivisjon fra 1. juni. Han har fungert i stillingen siden 1. desember 2015.

– Jeg er glad for å få en så solid spiller med på laget vårt. Jon-Viking har lang fartstid i vår bransje, og har erfaring fra en rekke roller både som leder og fagekspert. Han har også bidratt til synliggjøring av Sweco gjennom engasjement i eksterne fagfora i en årrekke. Han bringer med seg erfaring, kompetanse og ikke minst et humør og en innstilling som organisasjonen vil nyte godt av, sier adm. direktør Grete Aspelund.

Jon Viking Thunes kom til Sweco i 2008 i forbindelse med oppkjøpet av Opticonsult. Han er utdannet sivilingeniør fra NTNU i 1985, har 25 års erfaring som rådgiver innenfor VVS-faget og har jobbet som forsker ved SINTEF.  De siste årene har Jon-Viking hatt rollen som bærekraftsjef.

Som direktør for divisjon Energi, har Jon-Viking blant annet ansvar for Swecos kontorer i Midt-Norge, Nordland, Troms og Finnmark.

– Med en lang fartstid i Sweco-systemet er det en glede å ta på seg ansvaret for å lede denne divisjonen. Her er det en samling av både kompetente og engasjerte medarbeidere som jeg har fått gleden av å bli kjent med. Jeg ser frem til veien videre, sier Jon-Viking Thunes.