0 of 0 for ""

Ivan Ali i Sweco er Årets Unge Rådgiver!

VA-ingeniøren imponerte hele juryen, som beskriver henne som et viktig forbilde for mange, og en meget verdig vinner av kåringen.

Det var under RIF (Rådgivende Ingeniørers Forening) sitt høstmøte tirsdag 15. november at hun gikk helt til topps i den prestisjetunge kåringen. Hun var nominert i kategorien Prosjekteringslederen.

–Jeg er både rørt og stolt over å bli kåret til Årets Unge Rådgiver, og ekstremt takknemlig overfor lederen min, som nominerte meg. Dette er en mannsdominert bransje, og jeg håper at denne prisen kan inspirere flere unge kvinner – også med innvandrerbakgrunn, som meg selv – til å tørre å tro på seg selv og sine lederferdigheter, sier Ivan.

Ivan har i løpet av sine knappe 2,5 år hos Sweco vist en imponerende evne til å lede noen av Swecos store, kompliserte og multidisiplinære prosjekter, både i tidligfase og i byggeplanfase. Hennes faglige tyngde, arbeidskapasitet, tverrfaglige teft, samt åpenbare kommunikasjons- og lederevner har gjort henne til en etterspurt prosjektleder blant Swecos kunder og kolleger, og var avgjørende for juryens valg, heter det i begrunnelsen.

– Ivan er en usedvanlig dreven og målbevisst rådgiver, og vi er veldig stolte av at hun jobber akkurat i Sweco. Jeg gleder meg til å følge henne videre, og er ikke i tvil om at hun vil nå alle de mål hun setter seg, sier Swecos adm. direktør Grete Aspelund.

I følge juryen har man i år hatt en ekstra tøff jobb med å velge en vinner, da man aldri har hatt så mange og sterke kandidater å velge mellom. Den årlige prisen går til en rådgiver under 35 år som utmerker seg med fremragende arbeid, med vekt på verdien arbeidet har for å øke anerkjennelsen av rådgivernæringens betydning for samfunnet. Prisen skal vise mangfoldet i næringen og skape forbilder for andre.

 

Les mer om kåringen på bygg.no.

 

På bildet: Leder for Infrastruktur i Swecos Osloregion, Mette Eng Pedersen, leder for VA-transport ved Swecos Oslokontor, Katrine Fjeldhus, Årets Unge Rådgiver Ivan Ali, og Sweco Norges adm. direktør Grete Aspelund.