0 of 0 for ""

Finalist til Årets Unge Rådgiver

Ivan Ali i Sweco er en av tre finalister når årets unge rådgiver skal kåres. Med rekordmange nominasjoner, hang finaleplassen høyt.

Ivan jobber på VA-transport ved Swecos Oslokontor. Om dagen jobber hun som prosjektleder for prosjektet Storgata, et stort byutviklingsoppdrag for Bymiljøetaten i Oslo. Der har hun ansvar for oppfølging av mer enn 60 medarbeidere, fordelt på en rekke fagområder, kontorsteder og land.

– I løpet av de to årene Ivan har jobbet i Sweco, har hun vist en imponerende evne til å lede store, tverrfaglige prosjekter. Hun er usedvanlig målrettet, og opptatt av å utvikle seg gjennom tilbakemeldinger fra kunder så vel som medarbeidere. Som rådgiver og prosjektleder er hun ekstremt dyktig og profesjonell, og som person er hun sprudlende og positiv. Denne finaleplassen er virkelig fortjent, sier Katrine Fjeldhus, leder for VA-transport ved Swecos Oslokontor.

Kundeorientert lagbygger

Det er RIF (Rådgivende Ingeniørers Forening) som hvert år deler ut prisen til bransjens dyktigste unge rådgiver. Gjennom prisen ønsker foreningen å løfte frem rådgivere som utmerker seg med fremragende arbeid innenfor sitt arbeidsområde, og som bidrar til å øke anerkjennelsen av rådgivernæringens betydning for samfunnet. Ivan er nominert i kategorien Prosjekteringslederen, hvor kriteriene blant annet forutsetter at kandidatene er kundeorienterte, gode lagbyggere, har gode lederegenskaper og er flinke til å kommunisere.

– Det er veldig stor stas å bli valgt ut som finalist i denne kåringen. Jeg setter også ekstremt stor pris på at lederen min valgte å nominere meg. Det gjør meg ydmyk, samtidig som det gir meg en skikkelig boost og ekstra motivasjon til å gjøre den beste jobben jeg kan, sier Ivan.

Stor anerkjennelse

I følge RIFs administrerende direktør, Liv Kari Skudal Hansteen, har årets konkurranse vært særlig hard. Hun sier at foreningen har stor tro på de tre finalistene, og hun forventer at de alle kommer til å sette store faglige spor etter seg i lang tid fremover.  

Swecos adm. direktør Grete Aspelund fremhever viktigheten av prisen, og roser Swecos finalist.

– Det å bli valgt ut i denne kåringen er en stor anerkjennelse for en ung rådgiver, særlig når det i år var rekordmange bidrag. Ivan gjør en fantastisk jobb med å lede et stort og viktig byutviklingsprosjekt, og hun har all grunn til å være stolt. Heia Ivan!, sier hun.

Hvorvidt Ivan går av med seieren får vi vite 15. november. Vinneren skal kåres på RIFs høstmøte, på Ingeniørenes Hus i Oslo. De to øvrige finalistene er Jon Arild Westlund-Storm fra Cowi og Nils Ånund Smeland fra Multiconsult.