0 of 0 for ""

Bård Steffensen blir midlertidig regionleder for Sweco i Trondheim

Regionleder Eva Lothe får ansvar for integrasjonen av TAG Arkitekter, og avdelingsleder Bård Steffensen inngår i rollen som midlertidig regionleder for Sweco i Trondheim.

– Bård har jobbet 24 år i Sweco, og har vært leder i 13 av disse. Han er en godt likt og dyktig leder som leverer gode resultater, og kjenner markedet og kundene i regionen godt. Jeg er sikker på at han vil gjøre en god jobb i rollen som regionleder og jeg gleder meg til å samarbeide tettere med ham, sier Sigurd Løvfall, divisjonsdirektør for Energi i Sweco.

Steffensen er utdannet sivilingeniør innen Energi og klimateknikk fra NTNU. I Sweco har han vært rådgiver, prosjektleder, gruppeleder og avdelingsleder. Steffensen overtar rollen som midlertidig regionleder 15. november, og ser frem til nye utfordringer.

– Min oppgave blir å bygge videre på det solide arbeidet Eva Lothe har lagt ned. Nå gleder jeg meg til å jobbe tettere på de ulike faggruppene vi har i Trondheim, og til å jobbe strategisk for å sikre at Sweco tar større markedsandeler i regionen. Nå skal vi fortsette det viktige arbeidet med å bygge gode relasjoner med nye og eksisterende kunder, sier Steffensen.

Regionen Steffensen skal lede består av 170 medarbeidere fordelt på kontorer i Molde og Trondheim. Han overtar rollen 15. november.