0 of 0 for ""

Amund Geicke er utnevnt som regionleder for Bygg Oslo i Sweco

Foto: Heidi Waage Rasmussen, Sweco.

Som regionleder Bygg Oslo i Sweco skal Amund Geicke nå lede en av de største avdelingen i Swecos byggdivisjon.

– Amund er en svært kompetent og dyktig leder, og jeg er trygg på at han vil bidra til å styrke Sweco sin posisjon i bygg- og konstruksjonsmarkedet i Oslo. Han har også bidratt vesentlig på markeds- og kundesiden blant annet innen samferdsel i flere år, sier Linda Hårvik, divisjonsdirektør for bygg i Sweco.

Amund Geicke skal lede over 230 ingeniører som blant annet jobber med alt fra prosjekt- og byggeledelse til betong-, trekonstruksjoner og ombruk i tillegg til energi, miljø, akustikk og brann.

– Jeg er veldig glad for å ha fått drømmejobben. Å få lede en region med så mange kompetente kollegaer er både inspirerende og motiverende. Jeg gleder meg til veien videre, sier nyutnevnt regionleder Bygg Oslo, Amund Geicke.

Geicke har vært konstituert som regionleder siden 15. august. Han kommer fra stillingen som avdelingsleder for Bru og tyngre konstruksjoner i Oslo, og har vært ansatt i ulike lederstillinger i Sweco siden 2013. Amund Geicke er utdannet sivilingeniør fra NTNU innen konstruksjons- og byggfag.

– Fremover skal vi styrke vår posisjon innen rehabilitering og ombyggingsmarkedet. I tillegg skal vi øke satsingen vår innen grønn energi, kraftoverføring og trekonstruksjoner. Dette er spennende områder hvor vi i Sweco er godt rigget for både eksisterende og fremtidige prosjekter, sier Geicke.

Utnevnelsen skjer med umiddelbar virkning.