0 of 0 for ""

Søknadsfrist

2021-08-15

Vi søker VVS-rådgiver med erfaring

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende og inspirerende prosjekter som skaper framtidens Norge.

Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne trenger; rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene våre. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren både imøtekommende, faglig dyktig og engasjert i kundenes prosjekter.

Hos oss gjør du en forskjell. Ved Swecos kontor i Ski møter du et robust rådgivermiljø med 130 medarbeidere som dekker de aller fleste fagområder. Nå ser vi etter en initiativrik VVS-rådgiver som gjennom tett kundeoppfølging kan bidra til at vi alltid leverer avtalt kvalitet til riktig tid og kostnad, og som kan løfte den faglige kompetansen og utvikle enhetens kundeportefølje. Du håndterer egne prosjekter og er en god veileder for kolleger med mindre erfaring. Det er også viktig at du bidrar til at Sweco er en god rådgiver i tidligfase når miljømål for prosjekter skal settes.

Hos oss vil du utvikle deg. Som erfaren rådgiver er du vant til å ta initiativ og ansvar. Du tenker kommersielt, deler kunnskap, gjør rasjonelle vurderinger og er åpen for andres perspektiver. Du vil bli del av et tungt kompetansemiljø preget av tett samarbeid på tvers av faggruppene. Dette vil gi deg nok av intellektuelle utfordringer og grunnlag for god faglig utvikling.

Dine viktigste arbeidsoppgaver

  • Rådgivning, prosjektering, prosjekteringsledelse, utredning og produksjon.
  • Du har ansvar for egne kunder, alene eller sammen med andre i Sweco.
  • Du utvikler kunderelasjoner og bidrar til salg av tjenester fra eget og andres fagområde.
  • Du løser sammensatte oppgaver innenfor eget fagområde og bidrar med kreative, bærekraftige og gode forretningsmessige løsninger.
  • Du driver aktiv erfarings- og kunnskapsdeling, fungerer som mentor og bidrar til å få yngre medarbeidere inn i prosjekter.

Dette kan du

  • Du har en bachelor eller mastergrad innen relevant fag.
  • Du har minst tre års erfaring.
  • Du har bred VVS-kompetanse og er en selvstendig Revit-bruker

Empowered people, transforming society together. Sweco is Europes leading architecture and engineering consultancy. With 17,500 employees in Northern Europe, we offer our clients the right expertise for every project. We carry out projects in 70 countries annually throughout the world.