0 of 0 for ""

Søknadsfrist

2021-08-16

Tjenesteområde

Prosjektledelse og prosjektadministrasjon

Prosjekt- og byggeledere til vårt kontor i Oslo

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine og som stiller opp for deg dersom du trenger en sparringspartner. Sammen jobber vi i utfordrende og inspirerende prosjekter som skaper framtidens Norge.

Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne forventer; rent vann, varme boliger, effektiv transport, moderne sykehus, gode skoler og øvrig publikumsbygg. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene våre, og den typiske Sweco-medarbeideren er alltid tilgjengelig, kompetent og engasjert i kundenes prosjekter.

Hos oss gjør du en forskjell. Sweco har et sterkt fagmiljø innenfor alle våre tjenesteområder, og vi er svært opptatt av å dele kunnskap og erfaring mellom fagområdene. Du blir en del av et engasjert og voksende PA-miljø der vi legger vekt på å utvikle bærekraftige løsninger. Vi har en bred kundeportefølje, og jobber med varierte oppgaver i hovedsak innenfor bygg og infrastruktur. Du vil jobbe for spennende oppdragsgivere i offentlig og privat sektor, ofte i oppdragsgivers organisasjon eller på byggeplass. Der får du varierte roller og utviklende og interessante oppgaver i et bredt spekter av prosjekter. Stillingen gir deg stor påvirkningskraft og frihet i arbeidshverdagen.

Hos oss vil du utvikle deg. I Sweco er vi opptatt av å utvikle oss og bli bedre. Derfor ønsker vi driftige medarbeidere som kan skape gode mellommenneskelige relasjoner og være pådrivere i byggeprosessene. Du vil få styrke kompetansen din via kursing og sertifiseringer, og i spennende prosjekter. Vi er opptatt av arbeidsglede og trivsel, og her scorer vi høyt i medarbeiderundersøkelser. Vi søker deg som tar ansvar, er selvstendig, strukturert og løsningsorientert. Du har evnen til å begeistre, motivere og bygge relasjoner. Du støtter dine kolleger ut fra deres styrker og behov, og du er en positiv bidragsyter som holder humøret oppe også i pressede situasjoner. For å lykkes, bør du være strukturert og selvdreven, ha god evne til å identifisere hva som er viktig, og lede team mot felles mål. Du må også kunne levere god kvalitet under korte frister.

Arbeidsoppgaver:

  • Prosjektledelse og byggeledelse for private og offentlige oppdragsgivere

Dette kan du

  • Relevant utdanning på bachelor/masternivå
  • Minimum fem års erfaring fra rådgiver, entreprenør, eller byggherreorganisasjon
  • Kunnskap om plan- og bygningsloven, byggherreforskriften og relevante kontraktsstandarder
  • Kunnskap om og erfaring med offentlig anskaffelser
  • Erfaring med forskjellige gjennomføringsmodeller og prosesser
  • Tverrfaglig innsikt og evnen til å se helheten
  • Kunnskap om verktøy som f.eks. BIM, VDC ++ er et pluss
  • Du snakker og skriver godt norsk. Du må også beherske engelsk

Har du lang erfaring og en utfyllende CV, er det ikke nødvendig med søknadsbrev.

Vi ber om at du i søknaden eller i CV beskriver hvilken rolle du primært ønsker; prosjektleder, byggeleder, eller teknisk byggeleder

Vi har ferie i uke 28-31. Fra 09.august vil vi vurderer søknader fortløpende.

 

Empowered people, transforming society together. Sweco is Europes leading architecture and engineering consultancy. With 17,500 employees in Northern Europe, we offer our clients the right expertise for every project. We carry out projects in 70 countries annually throughout the world.