0 of 0 for ""

Søknadsfrist

2021-08-10

Erfaren vegplanlegger

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende og inspirerende prosjekter som skaper framtidens Norge.

Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne trenger; rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene våre. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren både imøtekommende, faglig dyktig og engasjert i kundenes prosjekter.

Hos oss gjør du en forskjell. Ved Sweco Ski blir du en del av et kontor i sterk vekst og med store ambisjoner. Du blir kollega med 130 hyggelige og dyktige fagfolk som arbeider med å finne de beste bærekraftige løsningene innen byggeteknikk, elektro, VVS, samfunnsplanlegging, vei, vann- og avløpsteknikk og prosjekt- og byggeledelse. Du vil få en viktig rolle i våre prosjekter, og bli tatt godt imot av syv andre veiplanleggere i nyoppussede lokaler like ved Ski stasjon – kun en 25 minutters togtur fra Oslo S. Vi søker deg som tar ansvar og viser initiativ. Du deler kunnskap og er en god støttespiller for mindre erfarne kolleger. Du liker å jobbe med mennesker, er god til å samarbeide, setter høye standarder for arbeidet ditt og er tilpasningsdyktig og lærevillig. Du analyserer og vurderer informasjon grundig og har blikket rettet mot forretningsmessige mål.

Hos oss vil du utvikle deg. Du blir en verdifull bidragsyter for å videreutvikle det sterke vei-miljøet i Sweco. Vi har nok å henge fingrene i, og du får bryne deg på spennende og krevende prosjekter i hele landet. Vi er blant annet engasjert i store oppdrag knyttet til Bybanen i Bergen, E39 ved Mandal og E6 langs Mjøsa, men også små og mellomstore prosjekter lokalt. Stillingen kan tilpasses din kompetanse i tråd med kontorets behov, og du vil i høy grad kunne påvirke din egen hverdag.

Dine viktigste arbeidsoppgaver

 • Gjennom prosjektering, prosjektledelse og som fagansvarlig vil du bidra med kreative, bærekraftige og forretningsmessige løsninger i prosjekter lokalt og andre steder i landet.
 • Du prosjekterer, modellerer og rådgir i vegprosjekter og andre samferdselsprosjekter.
 • Du har ansvar for kunder, alene eller sammen med andre i Sweco.
 • Du bistår med å skrive tilbud på ulike oppdrag.
 • Du har kundekontakt og bidrar aktivt til nysalg og mersalg av egne og andres tjenester.
 • Du deler kunnskap og erfaring med kolleger og prosjektteamene du er en del av.
 • Du samarbeider med andre fag og rådgivere.
 • Du har vilje og ønske om å utvikle deg innenfor faget (Dersom du ønsker å utvikle deg i noe spesifikt i faget, teller det positivt)

Dette kan du

 • Du er sivilingeniør/ingeniør innen samferdsel.
 • Du har helst minst fem års erfaring fra rådgiver, entreprenør eller offentlig virksomhet, men du oppfordres også til å søke dersom du har tre til fem års erfaring.
 • Du bør beherske relevante programvarer som Novapoint, G-prog, AutoCad mm. og har interesse for modellbasert prosjektering. Du må kjenne til relevant grunnlag for vei-prosjektering og – bygging, eksempelvis Statens Vegvesens håndbøker og kommunale normer.

Vi behandler søknader fortløpende og benytter oss av Semac bakgrunnsjekk i rekrutteringsprosessen.

Empowered people, transforming society together. Sweco is Europes leading architecture and engineering consultancy. With 17,500 employees in Northern Europe, we offer our clients the right expertise for every project. We carry out projects in 70 countries annually throughout the world.