0 of 0 for ""

Søknadsfrist

2021-08-01

Er du vår nye kollega innen grunnerverv?

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber vi i spennende og inspirerende prosjekter som skaper framtidens Norge. Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne trenger; rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene våre. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren både imøtekommende, faglig dyktig og engasjert i kundenes prosjekter og ønsker.

Hos oss gjør du en forskjell. Vi søker en selvstendig, trygg og ansvarlig jordskiftekandidat eller jurist med høy gjennomføringsevne. Du vil i utgangspunktet tilhøre brann- og byggesaksgruppen i Porsgrunn, men kan gjerne kombinere dette med tilhørighet i gruppen for byggesak og eiendomsutvikling i Bergen. Begge avdelinger har et sterkt fagmiljø med hyggelige og dyktige jurister som hjelper kunder med å navigere smidig gjennom kompliserte byggesaksregler. Stillingen innebærer stor fleksibilitet, og dersom du ønsker det, kan du få kontorplass ved ett av våre 26 kontorer over hele landet.

Hos oss vil du utvikle deg. Vi søker etter deg som har en master i eiendomsfag (jordskiftekandidat) eller rettsvitenskap (jurist), eventuelt annen mastergrad med relevant erfaring og kompetanse. Du vil arbeide med grunnerverv og rådgivning knyttet til eiendomsfag, grunnerverv og rettighetsspørsmål. Du er lærevillig og selvstendig, og samarbeider også godt som en del av et team. Du går ikke av veien for å utforske alternative løsninger som kommer kunden til gode, og du gjør ditt ytterste for å levere riktig kvalitet til rett tid og kostnad.

Dine viktigste arbeidsoppgaver

 • Gjennomføre grunn- og rettighetserverv, herunder verdsetting, avtaleforhandling og grunneierkontakt
 • Generell rådgivning innen eiendomsfag
 • Ansvarlig søker i byggesaker og delesaker etter plan- og bygningsloven

Om deg

 • Du har en master i eiendomsfag (jordskiftekandidat) eller master i rettsvitenskap
 • Du har erfaring fra arbeid med grunnerverv og eiendomsfag
 • Du har god kompetanse innenfor plan- og bygningsloven, vegloven m.m.
 • Du er kunde- og løsningsorientert, og evner å kombinere dette med markeds- og forretningsforståelse
 • Du bygger gode relasjoner med både kunder og kolleger
 • Du er en lagspiller med gode samarbeidsevner og godt humør
 • Du har nettverk av potensielle kunder og samarbeidspartnere
 • Du formulerer deg godt skriftlig og muntlig

Vi oppfordrer nyutdannede til å søke. Vi vurderer søknader fortløpende. 

Empowered people, transforming society together. Sweco is Europes leading architecture and engineering consultancy. With 17,500 employees in Northern Europe, we offer our clients the right expertise for every project. We carry out projects in 70 countries annually throughout the world.