0 of 0 for ""

Søknadsfrist

2021-06-02

Er du vår nye elektroingeniør i Mandal?

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende og inspirerende prosjekter som skaper framtidens Norge. Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne trenger – rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene våre. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren imøtekommende, faglig dyktig og engasjert i kundenes prosjekter.

Hos oss gjør du en forskjell. Som senior elektroingeniør i Sweco Mandal blir du en viktig del av et bredt tverrfaglig miljø, der godt samarbeid er en selvfølge og arbeidsdagene er varierte. Du blir møtt av 20 hyggelige, dyktige og motiverende kolleger som vil sette pris på den spisskompetansen du tilfører oss. I Mandal er vi engasjert i prosjekter innenfor områdene prosess, farmasi, næringsmiddel og metallurgi. Vi er en del av Sweco Sør med til sammen 80 rådgivere innen de fleste fagfelt, og du vil få anledning til å samarbeide med våre kolleger i Grimstad, Flekkefjord eller Kristiansand.

Hos oss vil du utvikle deg. Du blir en drivkraft for å løse spennende oppgaver i prosjekter der du får bruke din kunnskap og erfaring med instrumentering og automasjon. Du vil være tett på kundene og få rik anledning til å bygge gode relasjoner når du utvikler eller følger opp prosjekter. Dersom du er god til å samarbeide, motiveres av faglig utvikling og liker oversikt og godt planlagte prosesser, garanterer vi at du vil trives godt hos oss.

I Mandal vil du trives. Det er mange andre gode grunner til at du vil trives i Mandal. Byens infrastruktur er i ferd med å revolusjoneres med nytt hotell, nytt kulturhus, ny folkehøyskole og nytt videregående skolebygg. Vi får ny E-39, ny tømmerhavn, ny rigghavn, ny skateboardpark, og for de som trenger det – nytt fengsel. For øyeblikket kan du finne deg en romslig enebolig til prisen av en toroms leilighet i Oslo. Mandal har et stabilt og mildt kystklima med flere soldager enn de fleste kan drømme om. Vi har gode skoler, trygge oppvekstsvilkår for barn, en flott natur med Sjøsanden badestrand og Furulunden parkområde, og en av landets beste lakseelver renner gjennom byen.

Dine arbeidsoppgaver

  • Prosjektering av nye anlegg og modifikasjon av eksisterende.
  • Saksbehandling og kundekontakt.
  • Prosjektledelse

Dette kan du

  • Du er sivilingeniør eller ingeniør innen relevant fagfelt.
  • Du har minimum 10 års erfaring fra relevant industri.
  • Du er selvstendig og nøyaktig, og har god multidisiplin-forståelse.
  • Du har gode kunnskaper om relevante regelverk og standarder.
  • Du har kunnskap om og er bruker av FEBDOK-kalkulasjoner.
  • Du har god kunnskap om, og har erfaring fra bruk av moderne design- og simuleringsverktøy. 

Søknader behandes fortløpende.

Empowered people, transforming society together. Sweco is Europes leading architecture and engineering consultancy. With 17,500 employees in Northern Europe, we offer our clients the right expertise for every project. We carry out projects in 70 countries annually throughout the world