0 of 0 for ""

Søknadsfrist

2021-06-10

Er du vår nye ekspert på grunnerverv?

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende og inspirerende prosjekter som skaper framtidens Norge.

Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne trenger; rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene våre. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren både imøtekommende, faglig dyktig og engasjert i kundenes prosjekter.

Hos oss gjør du en forskjell. Sweco Telemark har lange tradisjoner og en solid posisjon i markedet. Nå søker vi en selvstendig, trygg og ansvarlig jordskiftekandidat eller jurist med høy gjennomføringsevne. Fra våre tre kontorer i Porsgrunn, Seljord og Notodden jobber vi primært med oppdrag, saker og prosjekter i Telemark, Buskerud, Vestfold og Agder. Med til sammen rundt 100 ansatte, er vi det klart største selskapet i vår bransje i Telemark. Vi har tung kompetanse innen fagfeltene byggteknikk, brann og sikkerhet, grunnerverv og eiendomsfag, byggesak og eiendomsrådgivning, akustikk, arealplanlegging og landskap, miljø, vei/vann/avløp, prosjektadministrasjon og byggeledelse, VA-prosess, samt VVS- og elektroteknikk.

Hos oss vil du utvikle deg. Vi søker etter deg som har en master i eiendomsfag (jordskiftekandidat) eller rettsvitenskap (jurist), eventuelt annen mastergrad med relevant erfaring og kompetanse. Du vil arbeide med grunnerverv og rådgivning knyttet til eiendomsfag, grunnerverv og rettighetsspørsmål. Du er lærevillig og selvstendig, og samarbeider også godt som en del av et team. Du går ikke av veien for å utforske alternative løsninger som kommer kunden til gode, og du gjør ditt ytterste for å levere riktig kvalitet til rett tid og kostnad.

Dine viktigste arbeidsoppgaver

 • Gjennomføre grunn- og rettighetserverv, herunder verdsetting, avtaleforhandling og grunneierkontakt
 • Generell rådgivning innen eiendomsfag
 • Ansvarlig søker i byggesaker og delesaker etter plan- og bygningsloven

Dette kan du

 • Du har en master i eiendomsfag (jordskiftekandidat) eller master i rettsvitenskap
 • Du har erfaring fra arbeid med grunnerverv og eiendomsfag
 • Du har god kompetanse innenfor plan- og bygningsloven, vegloven mm.
 • Du er kunde- og løsningsorientert, og evner å kombinere dette med markeds- og forretningsforståelse
 • Du bygger gode relasjoner med både kunder og kolleger
 • Du er en lagspiller med gode samarbeidsevner og godt humør
 • Du har nettverk av potensielle kunder og samarbeidspartnere
 • Du formulerer deg godt skriftlig og muntlig

Vi vurderer søknader fortløpende.

Empowered people, transforming society together. Sweco is Europes leading architecture and engineering consultancy. With 17,500 employees in Northern Europe, we offer our clients the right expertise for every project. We carry out projects in 70 countries annually throughout the world.