0 of 0 for ""

Søknadsfrist

2021-06-02

Bli med på revolusjonen i Mandal!

 

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende og inspirerende prosjekter som skaper framtidens Norge. Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne trenger – rent vann, varme boliger, bærekraftig industri, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene våre. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren imøtekommende, faglig dyktig og engasjert i kundenes prosjekter.

Hos oss gjør du en forskjell. Som prosessingeniør i Sweco Mandal blir du en viktig del av et bredt tverrfaglig miljø, der godt samarbeid er en selvfølge og arbeidsdagene er varierte. Du blir møtt av 20 hyggelige, dyktige og motiverende kolleger som vil sette pris på den spisskompetansen du tilfører oss. I Mandal er vi engasjert i prosjekter innenfor områdene prosess, farmasi, næringsmiddel og metallurgi. Vi er den del av Sweco Sør med til sammen 80 rådgivere innen de fleste fagfelt, og du vil få anledning til å samarbeide med våre kolleger i Grimstad, Flekkefjord eller Kristiansand.

Hos oss vil du utvikle deg. Du blir en drivkraft for å løse spennende oppgaver i prosjekter der du får bruke din kunnskap og erfaring med moderne design- og simuleringsverktøy. Oppfølging av prosjekter blir en viktig del av arbeidsdagen din, og du vil få rik anledning til å utvikle gode kunderelasjoner. Dersom du er god til å samarbeide, motiveres av faglig utvikling og liker oversikt og godt planlagte prosesser, garanterer vi at du vil trives godt hos oss.

Her vil du trives. Det er mange andre gode grunner til at du vil trives i Mandal. Byens infrastruktur er i ferd med å revolusjoneres med nytt hotell, nytt kulturhus, ny folkehøyskole og nytt videregående skolebygg. Vi får ny E-39, ny tømmerhavn, ny rigghavn, ny skateboardpark, og for de som trenger det – nytt fengsel. For øyeblikket kan du finne deg en romslig enebolig til prisen av en toroms leilighet i Oslo. Mandal har et stabilt og mildt kystklima med flere soldager enn de fleste kan drømme om. Vi har gode skoler, trygge oppvekstsvilkår for barn, en flott natur med Sjøsanden badestrand og Furulunden parkområde, og en av landets beste lakseelver rennende gjennom byen.

Dine arbeidsoppgaver

  • Design og beregninger, prosjektering og modifisering av prosessanlegg.
  • Saksbehandling og kundekontakt.
  • Prosjektledelse.

Dette kan du

  • Du er sivilingeniør eller ingeniør innen relevant fagfelt, med god erfaring fra industriprosjekter i ansvarlige stillinger.
  • Du er selvstendig og nøyaktig og har god multidisiplin-forståelse.
  • Du har kjennskap til relevante standarder.
  • Du vil jobbe med avanserte datasystemer og 3D-modeller, og det er en fordel om du har minst 10 års erfaring med å jobbe med slike.
  • Du snakker flytende norsk og kommuniserer godt på engelsk.

Empowered people, transforming society together. Sweco is Europes leading architecture and engineering consultancy. With 17,500 employees in Northern Europe, we offer our clients the right expertise for every project. We carry out projects in 70 countries annually throughout the world.