0 of 0 for ""

Swecodagen i Bergen: “Endring i sikte”

01. desember inviterer vi kunder, samarbeidspartnere og kolleger til Swecodag på Kode 1. Tema for dagen er klimautfordringene og hvordan bygg- og anleggsnæringen kan bidra til å gjøre en positiv forskjell.

jordklode som holdes av to hender

Bygg- og anleggsbransjen er Norges største fastlandsnæring, og vil spille en viktig rolle når vi skal redusere utslipp og jobbe for å begrense konsekvensene klimaendringene. På verdensbasis står nemlig bygg- og anleggsbransjen for rundt 40 prosent av verdens klimagassutslipp, og dette forplikter oss til å ta grep. Heldigvis sitter vi allerede på mange av løsningene og gjennom å samarbeide på tvers kan vi løse en del av disse utfordringene.

Endring i sikte

Tema for årets Swecodag er «Endring i sikte». Hvorfor? Jo, fordi vi ser endringer i politikken, i næringen og hos mennesker som vi er overbevist om at vil bidra positivt når vi skal jobbe for å iverksette det grønne skiftet. Nå har vi invitert noen av disse endringsagentene til Swecodagen, og vi gleder oss til spennende innlegg fra en rekke viktig aktører i Bergensregionen.

Swecodagen finner sted 01. desember på Kode 1 i Nordahl Bruns gate 9, 5014 Bergen. 

Dørene åpner klokken 11:30 og det vil være lett servering fra 11:30-12. Det faglige programmet vil gå fra 12-16 og det vil serveres snacks underveis. Vi avslutter Swecodagen med lett middagsservering og mingling frem til klokken 19.

På scenen står blant annet Aslak Sverdrup; administrerende direktør ved Akvariet i Bergen, Merete Saugestad; bærekraftsdirektør i Sweco, Camilla Moster; leder for mobil energi i BKK, Anders Waage Nilsen; Proptech, Merete Gunnes; avdelingsleder TAG arkitekter i Bergen, Lars Pedersen fra BOB, Kim F. Lingjærde; finansdirektør i Fana Sparebank og Rasmus Nord; direktør for Swecos byggdivisjon.