0 of 0 for ""

Prosjekt

Haakon VIIs gate 6

Fortid møter fremtid

 

I Haakon VIIs gate 6 har våre interiørarkitekter transformert de to øverste etasjene i et historierikt bygg fra 60-tallet til moderne lokaler for AGP Advokater.

Sted
Oslo
Byggeår
2022 – 2023
Prosjektstørrelse
700 m2
Formål
Interiør
Byggherre
Erla Eiendom
Kunde
AGP Advokater

Identitet og fellesskap

Med respekt for det opprinnelige designet, har vi tilført nye elementer som representerer dagens og fremtidens advokatkontor ved å la byggets historiske karakter spille på moderne funksjonalitet.

– AGP Advokater ønsket å skape en unik identitet og et sterkere fellesskap innad i selskapet. Som en del av identitetsbyggingen har vi tatt utgangspunkt i byggets originale arkitektoniske uttrykk. Resultatet er et advokatkontor som balanserer mellom å være tro mot byggets historie og å være tilpasset moderne arbeidsformer, forteller Annette Lyngesen fra Sweco Architects.

Transformasjonen av 9. og 10. etasje omfatter tilpasning av arbeidsplasser, møterom og personalrestaurant. Sweco Architects har også gjennomført tilbudsgrunnlaget for møbelanskaffelse og spesialinnredninger som den nye interntrappen mellom etasjene, kjøkkeninnredning, benker og sitteplasser. Prosjektet inkluderer endring av fasade med nye vinduer og etterisolering av bygget.