Klima og bærekraft

Vi i Sweco ønsker et samfunn der ressursene som trengs av fremtidige generasjoner, ikke settes i fare av måten vi lever på i dag. Vi er utviklerne av fremtidens samfunn og byer, og skal sammen finne den beste løsningen. Over hele verden er det en økende etterspørsel etter Swecos tjenester innen bærekraftig byutvikling, til bruk både i nye og eksisterende bysamfunn og områder. Swecos konsept for bærekraftig utvikling omfatter både urbane og landlige miljøer, og vi tilstreber helhetlige løsninger for infrastruktur, boliger, energi, vanntilførsel, avfallshåndtering og transport. Ikke bare reduserer disse løsningene ressursavhengigheten, men de gir direkte økonomiske innsparinger.

  • Vår klimastrategi
  • Hvordan jobber Sweco med FNs klimamål?
  • Kontakt Swecos bærekraftnettverk!
  • Urban Insight

I rapportserien Urban Insight deler eksperter fra hele Europa sin innsikt om bærekraftig byutvikling.

Været blir varmere, våtere og villere, og byene våre er ikke forberedt på dette. I Urban Insight kan du lese hvordan vi kan ruste byene våre for de endringene som kommer, samtidig som du får inspirasjon til hvordan vi kan kutte våre klimagassutslipp. 

Rapportene finner du her.

Nysgjerrig på hvordan det går med klimatilpasningen i Norge? Sjekk ut Urban Insight-podkasten. I den får du innblikk i hvordan våre rådgivere jobber for å skape en klimavennlig hverdag i sine prosjekter. 

Du finner den på Spotify, i Apple sin podcast-app, Soundcloud og der du lytter til podkast.