Godt planlagte og implementerte investeringer styrker konkurransekraften i industrien. Swecos industrispesialister har kunnskapen og erfaringen som trengs for å lose prosjektet hele veien fra de første analysene til realisering av fasilitetene. Resultatet er effektiv og ressursbesparende produksjon og et trygt arbeidsmiljø.
I Sweco er vi opptatt av å sikre at næringsmiddelindustrien er konkurransedyktig. Vi har eksperter som hjelper kunden med å forbedre prosesser og opprettholde gode rutiner for hygiene og effektiv energibruk i prosjektet.
Andre eksempler på kjerneområder er logistikk, ventilasjon, kjøling, soneinndeling og produksjonslayout. Sweco tenker langsiktig og planlegger alle installasjoner slik at endringer og ombygginger kan skje med minimale inngrep i produksjonsarealet. Vi planlegger bygninger og installasjoner som er enkle å rengjøre og vedlikeholde.
I alle prosjekter jobber vi etter standarder som gjelder for hver enkelt kunde, og vi bruker BRC, GMP eller andre hygiene- og kvalitetsstandarder.