• Den utrolige hverdagen

    Fordi vi samarbeider tett med kundene våre, endrer vi hverdagen til menneskene rundt oss. I regntunge Bergen får byens fotgjengere og syklister nå muligheten til å komme seg tørrskodd fra Fyllingsdalen til sentrum.

Og hva mener vi med utrolig?

Noe storslått? Moderne? Nytt?

Utrolig tar ikke alltid den formen du forventer. Kanskje er det allerede rett foran deg, og likevel har det potensial til å endre livene våre, gjøre hverdagen enklere, bedre, renere.

Sweco former fremtidens samfunn. Uansett om det handler om de store penselstrøkene eller foregår på detaljnivå, vil vi alltid utforske, utspørre, teste og samarbeide. Sammen med deg, skaper vi noe utrolig - hver dag.

Hvor finner vi det utrolige?

Med en av verdens lengste sykkeltuneller, blir Bergen en by for syklister og fotgjengere. Sammen med Bybanen Utbygging, har vi måttet tenke helt nytt for å finne den aller beste løsningen for Bergens pendlere.

/globalassets/campaigns/the-incredible-day-to-day-3/fallbackyt.png
/siteassets/nyheter/new-folder/nationaltheatret-770.jpg

Ivaretar norsk kulturarv

Det skjer spennende ting på Nationaltheatret. Hele bygget skal gjennom en omfattende rehabilitering, et nytt bygg skal oppføres og uteområdet oppgraderes.

Les mer

MED RIKSANTIKVAREN PÅ HURTIGTAST

Det hanseatiske museet på Bryggen i Bergen skal jekkes opp og restaureres. – Når du jobber med denne typen prosjekter er det ikke sånn at du bare kan stikke en spade i jorden og begynne å grave, sier geotekniker André Nårstad i Sweco.

Les mer
/siteassets/nyheter/hanseatisk-ny.png
/siteassets/nyheter/naturhistorisk-museum-770-350.jpg

Å restaurere et museum er ikke som å restaurere andre bygg

Etter åtte års renovering og oppgradering har Naturhistorisk museum i Bergen endelig åpnet dørene igjen. 400 millioner kroner har det kostet å fornye praktbygget på Nygårdshøyden.

Les mer