Krzysztof Wojslaw er «Årets Unge Rådgiver»

/siteassets/nyheter/nyheter-urban-insight-november-2020/wojslaw-krzysztof-arets-unge-radgiver-sweco.jpg

Krzysztof Wojslaw er «Årets Unge Rådgiver»

5 november 2020
Bruingeniør og ekspert på parametrisk design, Krzysztof Wojslaw, ble kåret til Årets Unge Rådgiver av RIF. – Dette er helt utrolig, sier han.

Krzysztof ble nominert i kategorien «Årets fagekspert». Under RIFs høstkonferanse, onsdag 05.11, gikk han helt til topps i kåringen av «Årets Unge Rådgiver».

– Dette er helt fantastisk, det er nesten som en drøm. Jeg er veldig takknemlig for at jeg ble nominert og utrolig stolt over å ha blitt kåret til Årets Unge Rådgiver. Dette gir meg stor motivasjon til å fortsette mitt arbeid, og min utvikling, innenfor parametrisk design, sier han.  

I Juryens begrunnelse står det blant annet:

"Krzysztof Wojslaw tildeles tittelen Årets Unge Rådgiver 2020 på bakgrunn av sin rolle som et faglig fyrtårn innen parametrisk design og VDC. Krzysztof er en svært dyktig og ledende fagekspert som alltid er oppdatert på det nyeste i bransjen. Gjennom å være løsningsorientert og besitte spisskompetanse bidrar Krzysztof til å få en mest mulig effektiv utnyttelse av det modellbaserte grunnlaget. Han imponerer med utvikling av verktøy som reduserer prosjekteringstiden på avanserte samferdselskonstruksjoner og sin evne til å dele sine erfaringer". Juryen vektlegger også hans formidlingsevne, og understreker at de er imponert over hans arbeid med å dele sin kunnskap, både som foredragsholder og i sosiale medier. 

– Krzysztof har imponert oss alle med sin ekspertise innenfor VDC og parametrisk design, og bidrar stadig til å løfte vår digitale kompetanse. Vi er veldig stolte av at han jobber i Sweco, og jeg gleder meg til å følge han videre, sier Swecos adm. direktør Grete Aspelund.

 

Du kan lese mer på Bygg.no.