Ingrid Lothe Eldholm er en av tre finalister når RIF skal kåre årets unge rådgiver

/siteassets/nyheter/ingrid-pa-taket-770.jpg

Ingrid Lothe Eldholm er en av tre finalister når RIF skal kåre årets unge rådgiver

24 oktober 2019
Ingrid jobber på Swecos Bergenskontor som prosjekt- og prosjekteringsleder på avdeling for prosjektadministrasjon. Hun har jobbet i Sweco siden 2013 og har hatt ansvar for flere store prosjekter, blant annet det nye Fylkeshuset i Bergen, et prestisjeprosjekt både for byen og Sweco.

–  Ingrid har hatt en veldig god utvikling siden hun begynte. Hun har fått og tatt ansvar, og har bevist at hun klarer å lede store og komplekse prosjekter. Til tross for sin unge alder er hun allerede en respektert og godt likt prosjektleder blant våre kunder, samarbeidspartnere og medarbeidere, forteller avdelingsleder på PA i Bergen, Svein Rune Ellingsen.

Tidlig ansvar

Kåringen av «Årets unge rådgiver» er en årlig begivenhet. Det er RIF (Rådgivende Ingeniørers Forening) som står bak utdelingen. Målet med prisen er, ifølge foreningen, å løfte frem unge rådgivere som utmerker seg med fremragende arbeid innenfor sitt fagområde. Prisen skal videre bidra til å øke anerkjennelsen av rådgivernes betydning for samfunnet.

Ingrid er nominert i kategorien Prosjekteringslederen, hvor evnen til å skape gode kunderelasjoner og det å være en lagbygger, ha gode kommunikasjons- og lederegenskaper, er kriteriene for å bli nominert.

– Det er stor stas å stå som en av finalistene. Dette er en fin anerkjennelse av jobben jeg har gjort, og jeg er takknemlig for at lederen min har valgt å nominere meg. Det er ikke alle forunt å få så mye ansvar tidlig i karrieren, og jeg hadde nok ikke klart dette uten ledere som løfter frem og satser på unge medarbeidere, sier hun og legger til at hun også blir motivert av å jobbe med så mange dyktige kolleger både i og utenfor prosjektene.

Anerkjennelse

I år løfter Årets Unge Rådgiver frem dyktige talenter over hele landet, med god spredning i alder og kjønn. Juryen mener at det er et imponerende høyt nivå, og at nominasjonene jevnt over er godt gjennomarbeidet.

– Vi satser på våre unge rådgivere, og det er en stor anerkjennelse for både Ingrid og Sweco at hun er finalist i en kåring som henger høyt i vår bransje. Ingrid har utpekt seg som en dyktig leder i de prosjektene hun har ansvar for, og jeg er imponert over alt hun får til, sier adm. direktør i Sweco Norge, Grete Aspelund. 

Hvem som stikker av med tittelen «Årets unge rådgiver» får vi vite under RIFs høstkonferanse 29. oktober.

Her kan du lese mer om de nominerte.