0 of 0 for ""

Søknadsfrist

20240819

Tjenesteområde

Bygg og konstruksjoner

Sted

Flere fylker

Vi satser på akustikk!

Sweco styrker sin posisjon i Norge ved å tilby etterspurt kompetanse innen akustikkrådgivning. Vi søker nå etter en rådgiver som ønsker å bli en del av denne satsningen.

 

Som en desentralisert organisasjon har Sweco fordelen av lokal tilhørighet. Våre kontorer og ansatte er spredt over ulike regioner, noe som gjør oss i stand til å forstå og tilpasse oss lokale kunder og deres behov. Dette gir oss en unik fordel når det gjelder å levere skreddersydde løsninger og bygge sterke relasjoner med våre kunder.

 

Når du begynner å jobbe i Sweco, får du muligheten til å jobbe med utfordrende prosjekter sammen med engasjerte kolleger. Vi forventer at du fortsetter å utvikle deg, og vi legger til rette for bratte læringskurver.

 

Sweco er et av Norges største fagmiljøer innen akustikk, og vi søker akkurat deg til å bli en del av vårt team. Hos oss vil du møte dyktige og hyggelige kolleger som sammen former morgendagens samfunn gjennom spennende prosjekter.

 

Vi er kjent for det gode arbeidsmiljøet vårt, og vi er stolte over det sterke fagmiljøet vi har på akustikk. Vi har også et innovativt digitaliseringsmiljø som brukes til å videreutvikle våre interne arbeidsverktøy.

 

Sweco er et fremtidsrettet selskap med fokus på dagens utfordringer og fremtidens løsninger. Som ansatt hos oss vil du bidra til å løse utfordringer for et mer bærekraftig samfunn og jobbe mot 1,5-gradersmålet.

 

I Sweco får du ansvar og frihet. Vi forstår at jobben ikke er alt, og vi gir deg fleksibilitet til å ta vare på fritidsaktiviteter, familie og jobbe hjemmefra når det er nødvendig.

 

Vi ønsker at du:
• har utdannelse på masternivå innen relevant fagområde
• er en person som har kunden i fokus
• har gode kommunikasjons- og relasjonsegenskaper

 

Dine viktigste arbeidsoppgaver:
• Prosjektering og rådgivning innen samferdsel og bygningsakustikk i enfaglige eller flerfaglige prosjektgrupper. Dette inkluderer målinger, analyser og beregninger. Videre vil arbeidsoppgave bestå av befaringer, rådgivning innenfor konstruksjoner, oppbygning og materialbruk for å ivareta gode lydforhold etter gjeldende regelverk og/eller kundens behov.
• Prosjektstyring i ett eller flere prosjekter, i tråd med vårt økonomi- og kvalitetsstyringssystem.
• Bidra til å utvikle og styrke prosjektstyring som fag.
• Være pådriver for bruk av verktøy og metodikk innen prosjektstyring; f.eks. VDC, Lean.
• Sørge for god kommunikasjon internt, og med kunder og samarbeidspartnere i prosjektene.

 

Vi tror du vil like:
• vårt store, trivelige og faglig sterke arbeidsmiljø med gode karrieremuligheter
• fleksibel arbeidshverdag med god balanse mellom arbeid og fritid
• fem uker ferie, i tillegg til fri i romjulen og påsken
• høy tillit mellom ledere og de ansatte

 

Sweco er ikke bare Europas største arkitekt- og ingeniørvirksomhet, men også den mest spesialiserte. Heller enn å fokusere på ett og ett fag, er Sweco rigget for å skape synergier. I en verden preget av omstilling, må nytenkning tuftes på erfaring og løsningene være tverrfaglige. Sammen med kundene våre transformerer vi fremtidens digitale, urbane og bærekraftige samfunn.

 

Vi vil gjerne høre fra deg! For mer informasjon om stillingen er du velkommen til å ta kontakt med Mari Høgden, på telefon 474 50 021.

 

Vi ser frem til å motta din søknad!