0 of 0 for ""

Søknadsfrist

20221219

Tjenesteområde

Vann og miljø

Sted

Steinkjer

Rådgiver VA

I over 100 år har Sweco spilt en sentral rolle i å fornye og modernisere samfunnsutviklingen gjennom banebrytende ingeniørarbeid. Som vår neste VA-rådgiver i Steinkjer vil du ta plass i et høykompetent team som besitter kompetansen som kreves for å realisere bærekraftige og funksjonelle prosjekter på tvers av sektorer og næringer.

 

Sweco Steinkjer er en arbeidsplass med lange tradisjoner og sterk lokal forankring. Vi er 45 dedikerte samfunnsutviklere med høy tillit som er innstilte på å utgjøre en positiv forskjell for samfunnet og fremtidige generasjoner, lokalisert i moderne kontorlokaler midt i Steinkjer sentrum. Her vil du møte et hyggelig og motiverende arbeidsmiljø som legger vekt på ansvarlighet, kompetanse og gode relasjoner, og et markedsteam som søker de meningsfylte oppdragene.

 

Hos oss gjør du en forskjell. Sweco er en betydelig leverandør av rådgivingstjenester til offentlige og private kunder i Trøndelag. Som rådgiver i Sweco Steinkjer blir du en sentral ressurs for å befeste Swecos posisjon i en av våre mest spennende og ambisiøse regioner.

 

Hos oss vil du utvikle deg. Du møter en variert, fleksibel og sosial arbeidshverdag. Vi tror på inkludering, utvikling og det å være i forkant. Du er en omgjengelig lagspiller som ønsker å bidra til samholdet i gruppen. Du ser helheten i prosjektene, evner å sette deg inn i kundens behov og kommuniserer godt gjennom alle prosjektets faser. Du er selvstendig og beslutningsdyktig, og liker faglige utfordringer. Det er naturlig for deg å bygge gode relasjoner til kunder og kolleger.

 

Som VA-rådgiver engasjeres du som fagansvarlig, prosjektleder eller medarbeider på VA-oppdrag for lokale kunder eller i nasjonale prosjekter, og får ansvarsfulle oppgaver i en spennende og variert arbeidshverdag. Du får gode muligheter for utvikling innen fag-, ledelse- og prosjektarbeid. Vi søker deg som er initiativrik, faglig engasjert og som samarbeider godt med andre.

 

Dine arbeidsoppgaver vil omfatte:

 • Bygge kunderelasjoner. Tilbuds- og markedsarbeid i dine prosjekter og marked.
 • Disiplin- og oppdragsledelse. Du planlegger og periodiserer dine arbeidsoppgaver.
 • Generell VA-rådgivning
 • Utarbeide overvannsberegninger og nettmodeller
 • Detaljprosjektering og byggeplaner
 • Prosjekteringsledelse og oppfølging av kunder

 

Du kjenner deg igjen i mye av det følgende

 • Jeg er opptatt av at jeg og mine kollegaer har det godt både i prosjekt og i hverdagen på jobb.
 • Jeg er stolt av yrket, prosjektene og kollegaene mine.
 • Jeg forstår kundens behov og ønsker, og tilpasser mine leveranser og spiller kunden god.
 • Jeg har bachelor eller master innen VA-faget.
 • Jeg har god erfaring med anleggsteknikk og med beskrivelse.
 • Jeg har erfaring nok til å gå rett inn i prosjekt etter onboarding.
 • Jeg har praktisk erfaring med digitale modellerings- og beregningsverktøy til bruk i dagens digitale verden.

 

Vi lover deg at du får en stemme i gruppa, en fleksibel arbeidshverdag og ikke minst et inspirerende og inkluderende arbeidsmiljø! Hos oss har vi fem ukers ferie, i tillegg til fri i romjul og påske, sosiale arrangementer, gunstige forsikringsordninger og en konkurransedyktig lønn.

 

Har du spørsmål eller ønsker en uforpliktende prat om stillingen kan du kontakte gruppeleder Geir Morten Hjelde på tlf 97154280 – vi gleder oss til å høre fra deg. Søknader vurderes fortløpende