0 of 0 for ""

Søknadsfrist

2021-11-29

Tjenesteområde

Prosjektledelse og prosjektadministrasjon

Sted

Bergen

Sommerjobb BIM-koordinator

 

I Sweco har vi fremtiden på agendaen. Vi tar bærekraft som en selvfølge, og sammen sørger vi for at morgendagens samfunn tilbyr alt det innbyggerne forventer; rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne bygninger. 

Vi vet at du er flink

I Sweco får du ansvar fra dag én. Du er kanskje ikke helt ferdig studert ennå, men det betyr ikke at du skal tilbringe sommeren med oppgaver som ikke utfordrer deg. Imidlertid havner du kanskje i noen situasjoner som du ikke helt vet hvordan du skal håndtere. 

Da står vi klare til å hjelpe deg

Typiske oppgaver kan være: 

  • Assistere prosjekt- og/eller prosjekteringsleder
    • Støtte i planlegging og fremdriftsoppfølging med digitale verktøy
    • Digitale verktøy i VDC-prosessen
    • Oppfølging av BIM i prosjekter
      • Kollisjonskontroller, regelsjekker, etc.

På Swecos kontor i Bergen vil du jobbe med engasjerte rådgivere, også innen fag du ikke vet noe om ennå. Vi forventer ikke at du kan alt, men at du stiller spørsmål, tar initiativ og er engasjert i kundenes prosjekter. I tillegg må du være tredje eller fjerde års-student på master eller bachelornivå innen utdanning knytet til BIM  

Oppstart for stillingen er uke 23 (nærmere avtale gjøres ila våren), og det er tre ukers sommerferie i uke 28, 29 og 30. Du trenger ikke å laste opp et søknadsbrev, vi er mer interesserte i hva du svarer på spørsmålene i søknadsskjemaet.